De mooiste merken uit de SALE voor hem

Door Suzanne Woesthuis | Sales | 02-07-18
De mooiste SALE items voor de man

Wij vrouwen zijn dol op sale, maar de mannen kunnen er stiekem ook wat van. Op de achtergrond speuren ze diverse sites af en slaan ze onopgemerkt linksaf in de winkel richting de mannenafdeling. De sale is voor hen net zo goed de beste periode van het jaar als voor de vrouw. En daarom selecteerden we speciaal voor de man een aantal merken uit de sale. 

Exclusieve merken in de sale 

Mannen hebben er wel vaker een handje van om in één keer met een hele hoop kleding thuis te komen en daar het komende half jaar zoet mee te zijn. Ook heeft de man als voordeel, als je het ons vraagt, dat zij meerdere seizoenen met dezelfde items kunnen én willen lopen. Geen idee hoe ze het doen, maar wij vrouwen zijn een tikkeltje jaloers. Waar wij vrouwen en ook mannen vervolgens blij van worden zijn de exclusieve merken die in de sale zijn. Bij Rico Moda vind je diverse merken voor de man, waaronder Kenzo, Dsquared2 en Emporio Armani. Een favorietenlijstje kan dan ook niet ontbreken.

 

De tijger van Kenzo

We kennen hem allemaal - de tijger van Kenzo. Geen idee hoe die het doet, maar hij maakt ons enthousiast. En zeker als het merk in de sale is! Dit merk is simpelweg een must-have voor iedereen, voorzien van basic items met een twist. Van polo's tot sweatshorts en T-shirts. Alle items nemen we het liefst mee naar huis. Onze favorieten zijn de items met de tijgers.

Casual chic

Houd je niet zo van de tijger - wat volgens mij bijna onmogelijk is - dan zijn er nog voldoende andere merken die de man deze zomer blij maken. Emporio Armani is er daar eentje van. Het casual merk biedt een wat chiquere uitstraling en is uitstekend geschikt voor een dagje uit, maar je kan het ook prima naar kantoor dragen. Met een aantal items van dit merk in je kast, heb je voor elk moment een passende outfit.

Sale met Dan & Dean

Een merk dat mannen kan voorzien van een stukje sportiviteit is het merk Dsquared2. Met Dan en Dean aan het roer van het merk weet je dat je altijd goed zit. De Canadese tweelingbroers zorgen voor sportieve, stoere items met bovenal een perfecte fit. Altijd fijn als een merk als deze in de sale te vinden is. Dus ook de welbekende destroyed jeans. 

Wat is jullie favoriete merk?

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG