SALE: Deze designer items scoor je nu voor spotprijsjes

Door Nina van Boxtel | Sales | 16-06-17
SALE: Deze designer items scoor je nu voor spotprijsjes

Droom jij al tijden van een designer bag van Balenciaga, een zonnebril van Céline of een tijdloze blazer van Chanel? Wij begrijpen je heel goed! Het is helemaal niet gek dat jouw portemonnee niet iedere maand in staat is om je van deze prachtige, maar prijzige, items te voorzien. Maar dat betekent niet dat het nooit voor jou weggelegd zal zijn om een designer item aan te schaffen, want wat dacht je van shoppen in de SALE?

Designer items in de SALE bij MyTheresa

MyTheresa is een shop waar menig vrouw regelmatig de collecties afstruint, maar ook een shop die vaak genoeg met een lege winkelmand weer wordt weg geklikt. Ben jij zo'n vrouw, die maar al te graag haar handen wil leggen op een Chanel bag of Isabel Marant laarzen. Dan heb je geluk! De sale bij MyTheresa is van start gegaan en de kortingen lopen op tot 50%! Die ene designer bag die je eerst echt niet kon betalen heeft nu opeens een aangenaam prijskaartje wat dit keer wél binnen jouw budget valt. 

Kijk mee en ontdek welke designer items op dit moment zijn afgeprijsd in de SALE bij MyTheresa. Wij zetten nog even onze favorieten op een rij.

Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG