Met de prijsknallers van HEMA zet je 2019 echt goed in

Door Nike Van den Buys | Sales | Ads Disclosure | 03-01-19
Waanzinnige kortingen bij ieders favoriete shop: HEMA

2019 hebben we knallend ingezet. Uit een enquête van ING blijkt namelijk dat we zo'n voor 2 miljoen euro meer vuurwerk de lucht in schoten dan vorig jaar. Maar na oud en nieuw knallen we gezellig verder met prijsknallers. Beter voor de portemonnee en je geniet er net wat langer van. Vooral die van HEMA mag je niet mislopen. Momenteel vind je daar de HEMARKT: tot 50% korting op dames-, heren- en kindermode en daar krijg je nog eens 30% kassakorting bovenop! De superdeals van de HEMARKT doen je die kerstmarkten zo vergeten. Kijk snel verder, want wij lijsten de beste deals op. 

HEMARKT: lekker korting pakken

Voor dames 

Dankzij de HEMARKT vind je bij de HEMA echte koopjes. Een trui, shirts of mooie lingerie onder de €10 is geen uitzondering. Sla je slag en koop een paar mooie basics in tweevoud. 

Voor kinderen

De kinderkleding van HEMA doet je helemaal wegsmelten. Hebben ze dat tule-rokje en die rendieronesie ook in volwassen maten? Die willen wij gewoon ook! 

Voor heren

Ook voor heren is het de moment om mooie basics aan te schaffen. Sla tijdens de HEMARKT een voorraad boxershorts, shirts en sokken in. Het kost je haast niets en je hoeft dankzij die voorraad minder snel te wassen. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG