Yes nu al: alle herenmode afgeprijsd

Door Nike Van den Buys | Sales | 15-06-17
Yes nu al: alle herenmode afgeprijsd

Je ziet het goed: de sale is al begonnen. Kun jij wel wat goedkope en kwalitatieve herenkleding gebruiken? Dan is dit jouw kans. De sale is nog maar net begonnen en dat betekent dat het nu het uitgelezen moment is om de beste stuks op de kop te tikken. Weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je een handje en zetten de beste kortingen en leukste stuks uit de sale op een rij. Read on

Korte broeken 

De zomer is nog niet begonnen en de korte broeken zijn al afgeprijsd. Kun jij jezelf een beter scenario voorstellen? Wij niet! 

Vesten

De zomer in Nederland is jammer genoeg niet altijd even warm. Een vest hoort daarom eveneens in in je garderobe. Wij zochten enkele vesten voor heren uit die je nu met korting kunt kopen. 

Colberts 

De zomer is ook de tijd van feesten en trouwerijen. Kun jij wel een nieuwe blazer gebruiken? Sla dan nu je slag in de sale!

Denim overhemden

Een denim overhemd hoort in iedere herengarderobe thuis. Een spijkeroverhemd kun je in de zomer ook perfect als vest dragen. Deze exemplaren shop je nu met korting: 

Leren jassen

Een leren vest is echt een investering. In de zomer is een leren jas meestal te warm, maar het is wel het ideale moment om een leren jas te kopen. Wedden dat jij jezelf een schouderklopje geeft wanneer het weer kouder is?  

      

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG