Stijl jouw trui zoals Lizzy Perridon

Door Marjolein Moes | Ads Disclosure | 07/11/2022 00:00
Stijl jouw trui zoals Lizzy Perridon
Image from Lizzy Perridon [@lizzyperridon] via Instagram

Lizzy is een fashion icon in Nederland, maar hoe draag zij haar truien deze winter? Vind het hier!

Hoodies, gebreide truien of een pullover. We hebben ze allemaal in de kast hangen, maar hoe stijl jij jouw trui? Vandaag hebben we een aantal manieren op een rijtje gezet met inspiratie van Lizzy Peridon. Van felgekleurde hoodies tot een simpele trui. Vind hier jouw type trui met een outfit!

 

Een sweater

Sweaters zijn comfortabel, warm en meestal oversized. Draag jouw sweater met een matching paar shorts en hoge sokken. Hiermee heb je de perfecte outfit voor een zaterdag bankhangen, chillen met jouw vrienden of snel even boodschappen doen.

Stijl jouw trui zoals Lizzy Perridon
Image from Lizzy Perridon [@lizzyperridon] via Instagram

Een gebreide trui

Één van de meest gedragen items in de herfst en winter is een gebreide trui. Vaak dragen vrouwen deze trui over een blouse. Maar wat nou als je een oversized overhemd eronder draagt? Maak een jurk van jouw overhemd en gebruik de gebreide trui als extra laag.

Een hoodie

Hoodies heeft iedereen in zijn of haar kledingkast hangen. Met de capuchon zijn ze perfect voor het creëren van een extra laag in jouw outfit. Draag jouw hoodie met ripped jeans en een paar sneakers en jouw outfit is af!

Liefs MarjoleinMarjolein Moes
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG