3x bruiloft kleding voor dames!

Door Suzanne Woesthuis | Styles | Ads Disclosure | 30-04-19
3x bruiloft kleding voor dames!

Als ik eerlijk ben, raak ik bij het woord bruiloft lichtelijk in paniek. En nee, dat komt niet door de gelegenheid zelf maar door de outfit die erbij komt kijken. De outfit als gast dan hé! Een trouwjurk daar ben ik nu nog net geen inspiratie voor aan het op doen ;). Maar goed, terug naar de bruiloft outfit voor de dames gasten. Ergens in mei heb ik een bruiloft gepland. Eentje waarvoor ik nu al voorbereidingen tref, want een outfit uitzoeken voor een bruiloft kan een hele klus zijn!

Bruiloft kleding dames

We kennen allemaal de do’s en don’ts wel van een bruiloft. Draag geen wit, want dat is niet fair tegenover de bruid, zwart zal de stemming niet verbeteren en met een spijkerbroek win je ook zeker geen punten. Maar welke outfits zijn dan wel geschikt voor dames op een bruiloft? Wij verzamelden de leukste jurkjes, jumpsuits én broeken die je op een bruiloft kunt dragen!

Bruiloft jurken gast

Laten we aftrappen bij de jurkjes. Jurkjes keuze is er genoeg, misschien zelfs wel té veel. Van glitter tot strak, een diep decolleté, lang en wijduitlopend - je kunt het je zo gek niet bedenken. Afhankelijk van de wensen van de bruid is het belangrijk dat je eerst een kleur kiest voor je bruiloft jurkje. Ga je voor pastel, kies je een printje of staat een fellere kleur je net iets beter. Naar aanleiding van deze keuze bepaal je vervolgens het model. Er zijn heel veel verschillende modellen, dus neem daar rustig even de tijd voor. Eén van onze favorieten voor een bruiloft is de cocktailjurk. Deze jurk valt tot net iets boven of tot op de knie en is informeel maar chique. Een echte matchmaker met een bruiloft als je het mij vraagt! 

Jumpsuit bruiloft gast

We zien hem steeds vaker op de bruiloft verschijnen; de jumpsuit! Wie uitgekeken is op de jurkjes kan overstappen naar de jumpsuit. Hoewel het logisch lijkt om in een jurkje naar een bruiloft te gaan, is de jumpsuit een échte eye-catcher! Het grote voordeel van de jumpsuit voor een bruiloft is dat deze mega comfortabel is. Zeg maar hallo tegen de gekste dansjes! Als bruiloft gast kun je de jumpsuit wel het beste combineren met een hak. Tip: loop deze goed in!

Bruiloft broek voor dames

Een bruiloft outfit met een broek voor dames klinkt wellicht wat ongeloofwaardig. Want wie gaat er nou met een broek naar een bruiloft? Genoeg mensen! Mits je de juiste broek kiest en hem goed combineert is dit een outfit waar je u tegen zegt. Niks geen gehijs en getrek maar gewoon heerlijk comfi. Wij combineerden hieronder verschillende broeken voor een bruiloft.

In welke outfit ga jij het liefst naar een bruiloft?

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG