3X zwarte enkellaarsjes

Door Nina van Boxtel | Styles | 21-08-18
3X zwarte enkellaarsjes

Wij als liefhebbers voor fashion kunnen er geen genoeg van krijgen - schoenen. De vraag hoeveel schoenen onze editors in de kast hebben staan, kun je dan ook beter vermijden. Een vraag die we liever niet beantwoorden ;). Net als ieder ander hebben wij zo ook onze favorieten. Vandaag delen wij één van onze favoriete laarsjes met jou. Eentje die basic en veelzijdig is en die je hoogstwaarschijnlijk ook al in je kast hebt staan, maar wellicht na het lezen van deze blog nog wel een keer wilt inslaan...

3X zwarte enkellaarsjes

Daar is ie dan onze grote favoriet: het zwarte enkellaarsje. Hoe het ook went of keert - zwarte enkellaarsjes keren altijd weer terug! Of het nu zomer, winter of herfst is, het zwarte exemplaar is voor ieder seizoen. Wij kunnen, zoals je waarschijnlijk al had gemerkt, geen genoeg krijgen van deze enkellaars en daarom kozen wij onze favoriete varianten.

Zwarte enkellaarsjes met hak

We zijn het er allemaal wel mee eens dat we met een lekker enkellaarsje het hele jaar weer vooruit kunnen, maar stiekem hebben we voor elk seizoen wel een favoriet. Ons lievelingsexemplaar voor de winter en de herfst is het zwarte enkellaarsje met hak. Eentje die je zo heerlijk kunt combineren met een skinny jeans of een boyfriend jeans. Een basic laarsje die iedere dame een extra vrouwelijke touch geeft, maar ook van een stoer randje voorziet.

Zwarte enkellaarsjes met gesp

Voor diegene die niet van basics houden - het zwarte enkellaarsje met gesp wordt waarschijnlijk jouw nieuwe bestie. Het is net iets anders dan anders, niet too much maar ook zeker niet saai. Tevens hoeft een gesp op een laarsje niet te betekenen dat hij meteen stoer is, maar dat is uiteraard afhankelijk van welke variant je kiest. Kies je nou wel een stoere variant dan kan je die wat ons betreft perfect combineren met een rokje. Hallo contrast!

Zwarte enkellaarsjes zonder hak

Kilometers lopen doen we liever niet met een laarsje met hak. Al hoewel de échte hak lopers onder ons kunnen het misschien wel, maar goed wij zitten er in ieder geval niet op te wachten. En heel eerlijk moeten we ook toegeven dat het gewoon rete-comfortabel is, zo'n laarsje zonder hak. Deze zwarte enkellaars variant kun je uiteraard, hoe anders, combineren met alles wat je maar wilt. Gooi je kast overhoop en trek eruit wat je wil. Het zwarte enkellaarsjes zonder hak past overal bij! Hieronder onze favorieten:

Last-minute styling tips voor een enkellaarsje  

  1. Rol je broekspijpen eens op boven een enkellaarsje met hak, zo vallen je nieuwe laarsjes nog meer op;). 
  2. Heb je gekozen voor een basic variant op de zwarte enkellaars? Combineer hem dan eens met een jeans met een ritsje aan de onderkant voor een speels effect. 
  3. Niet alleen jeans of rokjes staan leuk boven een enkellaarsje ook jurkjes zijn een échte aanrader. Een combinatie waar je u tegen zegt, is wat ons betreft het zwarte laarsje in combinatie met de maxi jurk. En ja, deze combi kun je ook prima in de winter dragen. Thermolegging forever!
Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG