3x verschillende kleuren badpakken

Door Demi van der Spek | Styles | Ads Disclosure | 22-02-19
kleuren badpakken

De beste kleuren badpakken vind je hier!

Nu de wintermaanden voorbij vliegen ben ik al bezig met een vakantie boeken naar de zon. Of wellicht komt de zon naar mij? Helaas vind ik het persoonlijk altijd maar lastig wat voor bikini of badpak ik moet kopen. Meeste mensen investeren in een badpak of bikini die ze dan jaren gebruiken, maar ik? Ik wil elk jaar wat nieuws. Wees nou eerlijk dames, die nieuwe trends, die prachtige kleuren, die wil je toch ook hebben? 

Maar waarom een swimsuit? behalve dat je tanlines misschien iets meer zijn dan bij een bikini, minpuntje ja okee, kan je een badpak ook aan als top boven op een short . Plus vooral mega handig als je van plan bent om actief bezig te zijn is dit een top keuze! Ook komen ze in meerdere modellen, verschillende shapes, voor. Zo heb je een halterbadpak, retrobadpak, strapless badpak, of een cut-out swimsout. Inspiratie nodig? Scroll snel door! 

witte badpakken

Witte badpakken

Gevaarlijk? of niet? Maar hoe mooi als je eindelijk een mooie zomerse tint krijgt. In een wit badpak lijk jij nog bruiner! Tip, zorg dat je oppast met zonnebrand en was hem goed uit na het dragen. Zo houd je deze witte kleur wit. Ook leuk, deze badpak kan je ook mooi dragen onder een blouse of boven op een rok in de avond als top. 

Zwarte badpakken

Voor de dames die liever bij hun favoriete kleur blijven, zwart, alstublieft. Deze zwarte swimsuits zijn geselecteerd van een laag naar hoog budget en beschikken allemaal over hun eigen charme. Welke prijs dan ook, tijdens de zomerdagen zal jij stralen! Vind je look snel tussen de onderstaande items. 

Rode badpakken

De kleur van de liefde, warmte en toevallig ook van jouw nieuwe favoriete badpak? há got you. Stiekem ben ik zelf mega verliefd op deze rode badpakken en zie ik ze allemaal al thuis in mijn garderobe. Op een strand in Mallorca of aan de franse kust. Give me them all. 

Of ben je toch een bikini type? No worries. Vind dan hier jouw nieuwe bikini! 

badpakken print
Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG

  • 24-05-19

    je hebt style

  • 02-05-19

    fa

  • 19-04-19

    Leuke badkleding. Groeten uit de gevangenis Zaandam. Je kan bellen naar 0651136082 en als je een nr geeft bel ik je zo spoedig mogenlijk terug. Je kan hier ook een bericht achter laten.