5x hoge schoenen die niet voor pijnlijke voeten zorgen

Door Nike Van den Buys | Styles | 15-05-17
5x hoge schoenen die niet voor pijnlijke voeten zorgen

Elke vrouw heeft er wel eens last van gehad: draag je hoge hakken naar een feestje en enkele uren later voel je jouw voeten niet meer. De oplossing? Lage schoenen in je tas stoppen of comfortabele hakken uitkiezen. Al heeft comfortabele hakken dragen zo zijn voordelen, je hoeft geen extra paar schoenen mee te zeulen en je ziet er de hele avond fabulous uit. Daarbij komt nog eens dat je lekker kunt dansen en geen blaren voor lief hoeft te nemen. Heerlijk. 

Comfortabele schoenen voor de zomer 

Hoge schoenen hoeven niet per se oncomfortabel te zijn. Je kunt bijvoorbeeld voor sleehakken of plateauschoenen kiezen. De volgende schoenen lopen als pantoffels, maar ogen wél fashionable.

1. Sleehakken

Sleehakken zijn de perfecte schoenen voor de zomer. Je oogt langer en ze zitten heel comfortabel. Sleehakken zijn eveneens handig op vakantie, want deze sandalen laten je niet in het zand wegzakken. Sandalen met een sleehak vormen de perfecte combo met een maxi-dress, maar zelfs onder een zakelijke jurk kunnen ze perfect. Het is de ideale schoen om in de zomer van meeting naar meeting te hollen. 

2. Plateauzolen

Wil je langer lijken, maar geen naaldhakken dragen? Dan kun je ook voor plateauzolen gaan. Schoenen met een plateauzool zijn een trend deze zomer en je kunt ze makkelijk combineren. Zo kun je plateauzolen onder een zomerjurk dragen of gewoon samen met een spijkerbroek en een zomerse sweater.

3. Pumps met een brede hak 

Oké, pumps zullen niet zo comfortabel lopen als een paar Nike's, maar sommige zijn net wat comfortabeler dan andere. Op de volgende exemplaren hou je het makkelijk een dag uit: 

4. Slingbacks 

Met slingbacks win je maar enkele centimeters,  maar alle beetjes helpen, niet waar? De combinatie van het moment is een cropped jeans en een paar slingbacks. Meer dan een simpel shirt en een leren jasje heb je vervolgens niet nodig om een hele vette outfit samen te stellen. 

5. Cut-out enkellaarsjes 

Enkellaarsjes zijn net een beetje te warm in de zomer, maar een goed alternatief is een cut-out exemplaar. Deze kun je onder een jeans dragen, maar ook onder een jurkje voor een stoerdere look. En ze zijn minstens even comfortabel als hun winterse variant. 

    

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG