Beachwear voor wie geen afgetraind lichaam heeft

Door Nike Van den Buys | Styles | 13-05-17
Beachwear voor wie geen afgetraind lichaam heeft

Hi there Beyoncé of Kim K! Jij hebt gezonde rondingen op de juiste plaatsen en die mogen gezien worden. Sommige vrouwen gaan onder het mes voor een achterwerk of borsten als Kim Kardashian en jij hebt deze gewoon van Moeder Natuur gekregen. Hoe handig is dat? Alleen kan het soms lastig zijn om mooie badkleding te vinden in een grotere maat. Zoek jij een bikini met een grote cupmaat of een plus size badpak? Dan ben je hier aan het goede adres, want hier vind je badkledij in een maatje meer volgens de laatste modetrends. 

Leuke strandmode voor een maatje meer

Heb je een maatje meer? Dat hoef niet te betekenen dat je enkel saaie badpakken of bikini's kunt shoppen. Tegenwoordig hebben de meeste shops ook een leuke afdeling voor grote maten. Ontdek ze hier.

Bikini's met grote cupmaten

Het leukste aan reguliere shops met een grote-maten-afdeling? Badmode voor grote maten wordt zo betaalbaar. Vroeger vond je bikini's met grote cupmaten bijna alleen in gespecialiseerde shops en daar betaal je vaak meer. De volgende plus size bikini's online zijn goedkoop en fashionable. Welke is jouw favoriet? 

Badpakken grote maat kopen

Een badpak voor grote maten vind je online eveneens goedkoop. En ze zijn bovendien heel erg leuk. Denk aan een zwart badpak in grote maten met leuke details of strapless grote maten badpakken. Of wat dacht je van een retro model? Momenteel zijn badpakken met gingham print enorm populair en zo'n vintage geïnspireerd badpak laat je vormen heel mooi uitkomen. 

     

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG