Hoe draag je een camel coat deze winter?

Door Lena Steffen | Styles | Ads Disclosure | 16-01-19
Jak nosit camel coat?

De camel jas is een klassieker onder de dames winterjassen. Vergeet de teddy jas en de panterjas als je liever een winterjas wilt kopen waarmee je gebeiteld zit voor het leven. Nou ja voor het leven, dat hangt natuurlijk ook van de kwaliteit van je camel jas af en hoe zorgvuldig je ermee omspringt. Het is echter een vaststaand feit dat deze jas niet uit de mode raakt. Hoe draag je de camel coat? Wel deze bruine winterjas is iets minder makkelijk te combineren als een zwarte of grijze jas, maar als je het goed doet, komt hij helemaal tot zijn recht. De camel coat inspireerde ons tot drie herfstige looks. Zie hier de camel coat how to wear. 

De camel coat how to wear

Het grote voordeel van de camel coat is dat deze zowel blondines als donkerharigen mooi staat. Iedereen oogt elegant met deze klassieke winterjas. Zoals we al aangaven is deze jas iets moeilijker te combineren als een simpele zwarte lange jas. Laat je daardoor echter niet tegenhouden, want wij stelden enkele outfits met de camel coat samen waarmee het niet fout kan gaan. 

De camel jas + all black look= een elegante look 

Voor een chique look met veel uitstraling, combineer je je camel jas met een all black outfit. Denk daarbij niet dat een donkere look zoals deze ongemerkt voorbij zal gaan. Combineer met een paar chelsea boots en een knalrode lippenstift om een beetje kleur toe te voegen. Ontiegelijk sexy. 

camel coat

De camel mantel + dad sneakers = sporty chique 

Een mantel in camel is van nature uit elegant. Het is daarom een goed idee om contrast in je outfit te brengen met een paar dad sneakers. Verder kun je jouw outfit simpel houden met een pantalon en een trui in een lichte kleur. Winter whites zijn namelijk helemaal van nu en deze sporty look is perfect om naar kantoor te gaan. 

Jak nosit camel coat?

De camel jas + een spijkerbroek = natuurlijke elegantie

De camelcoat is de perfecte jas om een minimalistische outfit samen te stellen. Dat doe je met een simpele spijkerbroek en een gebreide trui in een neutrale kleuren. Leuke enkellaarsjes erbij en je elegante look is geboren. 

camel coat combineren

Meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onderstaande video.

De camelcoat how to wear? 

De mooiste camel coats van het seizoen 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG