De leukste school outfits voor je kids

Door Suzanne Woesthuis | Styles | 13-08-18

Onvoorstelbaar, wat gaat de tijd toch snel af en toe. Alsof je gisteren de kinderen van school ophaalde voor een heerlijke zomervakantie. En nu? Nu is het alweer bijna tijd voor een nieuw schooljaar! Een schooljaar vol met nieuwe leermomenten, uitdagingen en uiteraard wat anders: nieuwe kinderoutfits. 

Kinderoutfits van HEMA

Wij vrouwen shoppen graag voor onszelf maar stiekem nog liever voor onze eigen kids. Begrijpelijk ook! Al die kleding in kleine maatjes, zachte stofjes en schattige printjes - wie wordt daar nou niet blij van? Wij in ieder geval wel! Je raadt het al: wij zochten samen met HEMA  een aantal té leuke kinderoutfits uit die ideaal zijn om het nieuwe schooljaar te beginnen. Succes met kiezen!

 

De leukste school outfits voor je kids

Stoere jongenskleding

Voor zowel de meisjes als de jongens zijn er genoeg leuke outfits te bedenken, maar zonder een goede basis ben je nergens. Onze outfit inspiratie voor de jongens begint dan ook met een goede broek. Wat ons betreft kan een goede denim variant niet ontbreken in de kast van je kleine boy. De onderstaande varianten van HEMA hebben een heerlijk comfort en zijn fijn geprijsd. Naast een basic variant is een broek in een kleurtje ook altijd goed! De gele variant van HEMA matcht wat ons betreft perfect met de herfst. Alle broeken zijn overigens goed te combineren met de donkerblauwe sweater, heerlijk warm! En mocht je nou fan zijn van de gele kleur dan wil je de onderstaande jongens kinderjas ook zeker bemachtigen;).

Een nieuwe meisjes outfit 

Met welke outfits laat je jouw kleine meisje haar nieuwe schooljaar beginnen? Wij hebben een aantal verschillende opties voor je bedacht. Allereerst delen we maar al te graag deze meisjes jurken met je. Hoe schattig zijn deze?! Een rood met wit geblokte en een donkerblauwe variant met een wit streepje - beter kan het niet! Is je dochtertje niet van de jurken dan zijn er uiteraard nog de fijne broekjes van HEMA. Mega stoer en hip in combinatie met dit rood wit gestreepte shirtje of de sweater met stippen. 

Kortom HEMA heeft kinderkleding die je hebberig maakt. Super betaalbaar, goede kwaliteit, fijn draagbaar en hip! Welke items zijn jouw favoriet?

PS hieronder nog een aantal leuke items van de HEMA kinderkledinglijn!

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG