De meest Instagramwaardige vakantiekleding

Door Nike Van den Buys | Styles | 10-05-17
Deze kleding neem je mee op vakantie

Holiday on our mind. De vakantie komt steeds dichterbij en wij kunnen niet wachten. Heb jij ook een reis naar de zon geboekt? Dan ben je in gedachten vast al aan het inpakken. Maar welke kleding neem je mee op vakantie? En hoe zorg je ervoor dat jouw Instagram-foto's de waanzinnigste worden? Wij helpen je een handje en zochten uit wat er deze zomer in je koffer moet. 

Beach please

Cocktail in de hand en lekker luieren op het strand, heerlijk toch? Zulke momenten deel je natuurlijk graag met de thuisblijvers en dan wil je er op je best uitzien. Met volgende items word jij de Instagram queen van het strand

Badpakken die de aandacht trekken

Wil je veel likes op een vakantiefoto op Instagram. Dan zit je goed met een opvallend badpak. Momenteel zijn badpakken met quotes enorm populair op Insta. Daarnaast zijn merken zoals Solid & Striped, Banana Moon & Zoe Karssen een goede keuze om veel likes te krijgen. Met een badpak met transparante stukken, veters of franjes laat je dan weer zien dat je helemaal mee bent met de laatste trends

De meest Instagramwaardige kleding voor op vakantie

Gerelateerde producten

De perfecte bikini 

Draag je liever een bikini? Met ééntje in ginghamprint of met ruches zijn alle ogen op jou gericht.  Verder doen bikini's van merken zoals Calvin Klein en Tommy Hilfiger het goed op Instagram. Vergeet de hashtag van het merk niet wanneer je een fotootje plaatst. 

Gerelateerde producten

Naast het strand

Een bikini of badpak zijn essentieel voor op vakantie, maar je hebt ook andere kledij nodig. Denk bijvoorbeeld aan een leuk zomerjurkje, een zonnebril en sandalen . En een strandtas en espadrilles horen eveneens in je koffer. 's Avonds kan het soms afkoelen, zelfs op een tropische bestemming. Neem daarom ook één sweater en een zomerjas mee. Deze sweater met  'do nothing club' quote is perfect voor op vakantie. Kies daarnaast voor een zomerjas die een vrolijke vakantie vibe uitstraalt.. Denk bijvoorbeeld aan een spijkerjas met bloemen/patches of een legerjack met kleurrijke details. Happy Holidays. 

Gerelateerde producten

     

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG