De musthave shopping list voor februari

Door Nike Van den Buys | Styles | 06-02-17
De musthave shopping list voor februari

Wat gaat de tijd snel. Het voelt alsof we gisteren nog rond de kerstboom zaten en toch is de eerste maand van 2017 alweer voorbij. Hoe staat het met jouw goede voornemens? Hou jij ze goed vol? Beloon jezelf dan met iets moois uit de nieuwe lente - en zomercollecties. Maar ook als je een hele maand geen domme dingen hebt gedaan of je niets meer hebt om aan te trekken, verdien je iets nieuws. Wil jij je kledingkast graag aanvullen met nieuwe musthaves? Shop dan slim en speel nu al in op de modetrends van de lente/zomer 2017. 

Schoenen met strik

Schoenen en sneakers met een oversized of kleine strik zijn upcoming voor de lente.  Puma zette dit jaar met zijn Basket Heart Sneaker de trend en ook andere merken volgen nu.  Aankomende lente zul je veel sneakers met strik zien.  En loafers, ballerina's en high heels worden eveneens opgesmukt met strikken. 

Bell sleeves

Een blouse met bell sleeves is de perfecte manier om je alledaagse outfit een update te geven. Blouses met uiteenlopende mouwen ogen namelijk super classy. Deze trend kun je ook prima aan wanneer het wat kouder is. 

Overslagrokken

Overslagrokken zijn al even aan een opmars bezig en worden steeds populairder. Volgend modeseizoen vind je deze rokken in alle lengtes, van maxi tot mini. Durvers kunnen voor een leren overslagrok kiezen. 

Een simpele zwarte pantalon

Modetrends hoeven niet altijd opzichtig te zijn, soms is less more. Dat is het geval met de zwarte pantalon. Combineer bijvoorbeeld een zwarte broek met een mooi uitgesneden blouse en hoge hakken. Mag het meer edgy zijn? Dan kun je een zwarte pantalon ook met een felgekleurde trui en witte sneakers dragen. 

Sweaters met open rug

In februari is een sweater nog geen overbodige luxe. Wil je eens wat anders? Kies dan voor een trui met open rug.  Vooral als het zonnetje schijnt, kun je deze sweaters al dragen. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG