De sneakertrends die iedereen in 2019 zal dragen

Door Suzanne Woesthuis | Styles | Ads Disclosure | 29-03-19
De sneakertrends die iedereen in 2019 zal dragen

Nieuw jaar, nieuwe sneakers toch? Sneakerfanaten kunnen dit jaar hun hart ophalen, want de sneakers trends in 2019 zijn fashion forward, gewaagd en cool. Halleluja! Ik hoopte al even dat sneakers opnieuw 'ballen zouden krijgen' en mijn gebeden zijn gehoord. Zwart, beige, wit en pastelkleuren blijven weliswaar de meest gangbare kleuren voor sneakers, maar de ontwerpen zelf vertonen meer lef dit seizoen. Zo zijn de chunky sneakers nog steeds hot on top en zien we na de populariteit van de sock boots ook de sok sneakers populairder worden. Kijk je mee naar de vijf sneakers trends voor de lente/ zomer 2019?

5X sneakers trends 2019

De sneaker trends voor 2019 zijn niet alleen chunky, maar ook classic en met een platform. Enkele jaren geleden waren witte sneakers alleen dé sneakertrend. In 2019 kan veel meer! Sneakers zijn een stuk sportiever en grover. Hou je niet zo van de grove dad sneakers en wil je wat minder sportiviteit? You are lucky! De classic sneakers zijn namelijk een sneakertrend voor dames in 2019. Maak hieronder kennis met de leukste sneakertrends 2019 voor dames. 

1. Platform sneakers 

Wat mij betreft is de platform sneaker één van de beste trends van de laatste tijd. Met mijn kleine 1,65 kan ik namelijk wel wat extra lengte gebruiken. Voorheen waren we vaak aangewezen op hakken, maar deze laat ik af en toe toch liever links liggen! Deze sneakers zijn dus perfecte uitkomst voor mij. Natuurlijk zijn ze niet alleen geschikt voor de shorties onder ons, maar voor ieder. Je vindt de platform sneaker bij diverse merken in allerlei kleuren en prints! Lang leven de platform sneaker! 

2. Classic sneakers

Ze komen en gaan - de classic sneakers. Het ene jaar kan het niet gekker in de sneakerwereld en het andere jaar mag het weer back to basic. Ook dit jaar mogen de classics weer uit de kast getrokken worden. Het fijne aan de classic sneaker is dat deze altijd overal bij past. Denk aan de classic paren van Puma, Nike, Fila en adidas!

3. Chunky sneakers 

Chunky sneakers waren vorig jaar al een grote hit, maar ook dit jaar blijft de sneaker hot. Deze sneaker past bij je of niet. Je vindt ze cool en heel 'fashion' of juist spuuglelijk. Chunky sneakers, ook wel dad sneakers genoemd, vind je bij verschillende merken in hun collectie. Die van Gucci en Balenciaga zijn helemaal de bom, maar ook in het lagere prijssegment vind je toffe exemplaren. Heb jij al een paar dad sneakers in je kast staan? 

tennari trendit

Lees hier hoe je  chunky sneakers combineert

4.Sok sneakers 

De sok laars was een trend voor de winter, sok sneakers zijn dat voor de zomer. Voor deze trend moet je misschien iets meer lef hebben, maar ze staan wel ontzettend leuk. Die van Fenty zijn favoriet (Rihanna of course), maar tegen een paar van Prada, Vetements of adidas zou ik ook geen nee zeggen. 

Sneaker trends 2019 heren 

Voor heren zijn de sneakertrends in 2019 eveneens geweldig. Vooral de Balenciaga Triple S, deze is de sneakerkoning bij de heren. Al zijn andere dad sneakers zoals Nike Air Max 97, de Gucci Gara sneaker, de Puma Thunder Sneaker eveneens populaire heren sneakers. Daarnaast zijn sok sneakers en sporty sneakers bij de mannen een dingetje. Hieronder vind je alle trendy sneakers 2019 voor heren. Welke zou jij dragen? 

Sneakers heren zomer 2019

Voor de zomer zijn lichte sneakers zoals witte sneakers altijd mooi. Zeker wanneer het warm is en het belooft een top zomer te worden, zijn lichtvoetige sneakers in een lichte kleur aangenaam. Verder is een crèmekleur ook top voor de zomermaanden. 

Sneakers heren herfst 2019

Jammer voor wie er een hekel aan heeft, maar de dad sneakers verdwijnen voorlopig nog niet uit het straatbeeld. Meer zelfs, de modellen vermenigvuldigen zich als konijnen. Nieuwe chunky sneakers vind je o.a. bij Fendi, Louis Vuitton, Fila, Gucci, Reebok, adidas & Nike. Laat jij de dad sneaker trend aan je voorbij gaan? Dan is de atletische sneaker trend misschien wel wat voor jou. De heren sneakers van de herfst winter 2019-2020 zijn immers volop geïnspireerd op de sportwereld. Sneakers zijn dat sowieso al een beetje, maar nu hebben deze dat nog veel meer. Denk aan sneakers die aan een een indoor voetbalschoen doen denken of waarmee je zo de atletiekbaan op zou kunnen. Al is het aan te raden daarbij voor 'echte' sportschoenen te kiezen. 

Hoe draag je de dad sneaker zoals de Balenciaga Triple S?

Vind in de video hieronder 4 outfits voor heren 

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG