Deze sweaters en shirts zijn op jouw lijf geschreven

Door Nike Van den Buys | Styles | 15-02-17
Deze sweaters en shirts zijn op jouw lijf geschreven

Quotes blijven leuk. Wanneer je door je Instagram - of Facebookfeed scrolt, is het altijd fijn om een quote tegen te komen die een lach op je gezicht tovert, niet waar? Dat gaat ook op voor shirts en sweaters met quotes. Hoe gaaf is het wanneer je bestie een trui met slogan draagt die helemaal bij haar past? Daar word je gewoon happy van. Wil je zelf ook een trui of sweater vinden die jouw persoonlijkheid uitschreeuwt? Dan ben je hier aan het goede adres. Of je nu een pizza-lover of meer een Nutella -addict bent,  je houdt van diepzinnige teksten of lekker luchtig meer je ding is, één van de volgende items is vast op je lijf geschreven ;).

Voor de food lover 

Ben jij zo iemand die altijd honger heeft en makkelijk een hele pizza kan opeten? Of durf je wel eens met een lepel in de Nutellapot te zitten? Dan zijn deze grappige sweaters perfect voor jou. 

Who run the world? 

Schreeuw jij nu heel hard, GIRLS? Dan durven wij te wedden je de volgende quotes de bom vindt. 

Proud mama

Jij bent de beste mama van de wereld en dat mag iedereen weten. En dat feilloze stijlgevoel? Jep, dat heeft je dochtertje natuurlijk van jou.  

Fiery optimistic 

Zit jouw glas altijd halfvol? Of hou jij gewoon wel van een grapje? Dan is dit de verzameling voor jou.  

Dieper dan de diepste zee

Stijlicoon Chiara Ferragni droeg tijdens NYFW 2017 een shirt met de quote 'we should all be feminists' en maakte daarmee een gigantisch statement. De quote op een shirt hoeft dus niet per se luchtig te zijn. Volgende teksten zijn net dat tikkeltje dieper. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG