Deze vijf kledingstukken vinden vrouwen het mooist bij hem

Door Nicolina Bengtsson | Styles | 22-04-17
Zo zien vrouwen jou het liefst

Sommige kledingstukken vinden vrouwen aantrekkelijk bij heren, andere items vinden ze minder mooi. En ook over stijl valt heel wat te zeggen. Zo vinden sommige vrouwen een alternatieve stijl leuk staan bij mannen, anderen vinden het klassieke plaatje dan weer mooi. Je hoort het al, het is moeilijk om tot een consensus te komen wanneer je het over smaak hebt. En dat is maar goed ook, de wereld zou saai zijn wanneer iedereen er hetzelfde zou uitzien. Maar met sommige dingen kun je gewoon niet fout gaan als man. Wij vroegen het aan de meiden van onze redactie: in welke kledingstukken zie jij een man het liefst? 

De mooiste kledingstukken voor heren volgens de redactie van Kleding.nl 

Hier zijn de vijf kledingstukken die vrouwen volgens ons het liefst zijn bij heren: 

Lene

Volgens Lene zie je het stijlgevoel van een man aan zijn broek. Een broek die perfecte pasvorm heeft en mooi aansluit, dat is volgens haar perfectie. En dat gaat natuurlijk ook op voor een korte broek in de zomer. 

Janni 

'Alle vrouwen houden van mannen in pak', zegt Janni. Casual pakken met een goede pasvorm zijn voor haar het van het. Ben je niet zo voor strak in de pak? Dan kun je ook gaan voor een colbert in combinatie met een spijkerbroek. 

Nina

Nina vindt een stoere outfit mooi staan bij heren. Denk aan een leren jasje gematcht met een paar leuke laarzen. 

Deze vijf kledingstukken vinden vrouwen het mooist bij hem

Lena

Lena's favoriete kledingstuk voor heren is een goed shirt. Volgens haar zorgt een mooi shirt altijd voor een mooie en sexy look. 

Anna

Anna houdt van een nonchalante look bij heren. Het summum van stijl is voor haar een tof spijkerhemd. Het hoeft zelfs niet per se een heel bijzonder denim overhemd te zijn, want eenvoud siert een man. 

Dit zijn volgens de redactie de leukste items voor heren. Welk kledingstuk is jou favoriet? Laat het ons in een reactie hieronder weten. 

Liefs NicolinaNicolina Bengtsson
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG