Durf jij trends van de catwalk op straat te dragen?

Door Vivian Wolsheimer | Styles | 14-03-16
Durf jij trends van de catwalk op straat te dragen?

Bijna alle fashion weeks zijn inmiddels achter de rug. Zo hebben we meegekeken in o.a. Londen, Milaan, Parijs en New York. Daarbij zagen we heel veel nieuwe creaties van de bekendste ontwerpers en modehuizen langskomen. Bij die creaties hebben wij ook veel nieuwe trends ontdekt.. En de bekendste modellen waren de uitverkorene die deze creaties mochten showen op de catwalk. However, we kijken terug op succesvolle fashion weeks waarvan we in ieder geval heel veel inspiratie op kunnen doen. Maar de grote vraag is: gaan wij zulke extreme creaties ook op straat terugzien?

DARE TO WEAR

Nu denken wij als nuchtere Nederlanders vaak: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Nou, nee! Zet die nuchterheid maar aan de kant, want wij vinden dat het soms wel wat extremer mag dan altijd zo gewoontjes.

Ken je het gevoel dat je iets héél leuk vindt, maar het toch niet koopt of draagt? Vaak is dit een beetje onzekerheid, of we hebben nog niemand gezien die het draagt en ons overtuigt. Probeer die onzekerheid eens opzij te zetten. Show us who you are!

Celebrities doen het ons voor

Wij zien celebs vaak als dé trendsetters die de trends van de catwalk stylisch overnemen. Net als Veronica Heilbrunner. Zij is niet bang om te kiezen voor een wat extremere creatie die flink opvalt. Ze combineert sportieve Allstars met een floral maxi-dress die vooral heel zomers oogt. Daar overheen draagt ze een donkere leren jas die gevoerd is met sheepskin. Een combinatie die je niet vaak op straat tegen zult komen. Maar tóch kiest Veronica er voor om zo over straat te gaan omdat ze durft!

Ik vind deze outfit van Veronica in ieder geval heel creatief en gewaagd. Let's dare to wear! Wat zouden jullie doen? Kies je voor een opvallende of extremere creatie, of ga je toch liever voor veilig? 

Durf jij trends van de catwalk op straat te dragen?
Durf jij trends van de catwalk op straat te dragen?
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG