Een moderne bruiloft

Door Demi van der Spek | Styles | Ads Disclosure | 24-05-19
bruidskleding modern

Het huwelijksseizoen staat op het punt te worden gelanceerd. Hoog tijd om een ​​klein trendrapport te maken. Want ja, volgens mij merkt iedereen het: steeds meer bruiden gaan over op een modern huwelijk. Maar wat wordt bedoeld met modern? En hoe anders is dit ten opzichte van het traditionele huwelijk? 

Het moderne huwelijk versus het traditionele huwelijk

Het moderne huwelijk is simpel gezegd, een minder formeel en minder traditioneel huwelijk. Tegenwoordig kiezen bruidsparen steeds vaker voor een informele bruiloft, die af en toe de conventies en tradities van traditionele bruiloften afwijst. De grote dag zal altijd tot in de puntjes uitgestippeld worden, met veel romantiek natuurlijk, maar nu meer eigentijds en actueel. Weg met de verplichtingen van de eerste dans, het gemonteerde stuk, witte hoge hakken en de beugeljurk. Het is tijd voor een personalized bruiloft, die ieders persoonlijkheid weerspiegelt, en die niemand zal dwingen om een ​​fortuin te betalen aan de clichés en regels die ons misschien helemaal niet passen.

Het verschil is onder andere te zien in de gekozen kleuren voor de bruiloft. Deze zijn steeds minder "traditioneel". Daarnaast zien we dat aankondigingen een minimalistisch ontwerp vertonen met vormen en kleuren die levendiger zijn dan vroeger. Ook de aankleding gaat zijn eigen gang en is alles behalve wit. Tot slot zijn de bruid en de bruidegom niet meer zo nauw verbonden aan de regeltjes voor de dresscode en kiezen zij precies zoals zij er zelf uit willen zien! Héérlijk die vrijheid ;).

boho trouwjurk

Een moderne bruiloft = een meer 'low-cost' outfit

De tijd van de kleermakersprotocollen hebben we achter ons gelaten. De moderne bruiloft heeft de spanningen van een dure bruidsjurk geëlimineerd. De bruid kiest er tegenwoordig steeds vaker voor om wat extra budget in de huwelijksreis of het festival van traditie en kleding te stoppen. Laten diverse fashion merken hier nou net goed op inspelen. Bij het ene na het andere merk vind je diverse bruiloftscollecties om van te genieten. Yes ladies, daar worden we blij van!  Dus, als je van plan bent te gaan trouwen in 2019, overweeg dan eens een kijkje te nemen bij één van de fashion shops. Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt met moderne trouwjurken.

Persoonlijk ben ik nog niet klaar om te trouwen maar wat ik wel al weet is dat als de tijd rijp is, ik zal kiezen voor een eenvoudige, lange, lichte en elegante witte jurk. Of misschien wel voor een heel mooi wit pak of jumpsuit. Het gaat in ieder geval een outfit worden die helemaal bij mij past.

Bruidsmode het hele jaar door dragen

Vind je deze moderne bruiloftskleding nou stiekem eigenlijk ook heel leuk zonder dat je plannen hebt voor een bruiloft? No worries! Zonder bruiloft is het dragen van deze mode wat ons betreft ook gewoon toegestaan. Dus ook jij, die nog geen plannen heeft, kan een kijkje in nemen onze selectie! 

Een moderne bruiloft

Natuurlijk, als je wel droomt van een échte prinsessenhuwelijk, met een kokerrok en een waterval van champagne, ga ervoor. In 2019 is alles toegestaan!

Niet vergeten: Mode accessoires voor een moderne look 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG