Video: onze favoriete outfits voor de herfst 2018

Door Ecem Doğan | Styles | Ads Disclosure | 05-11-18
Autumn outfit 2018

De herfst is niet het makkelijkste seizoen om een outfit samen te stellen. Wat draag je nou wanneer je 's morgens van je fiets vriest en je je vervolgens in de namiddag te pletter zweet? Wij gingen op zoek naar de mooiste herfstmode voor 2018. Van de perfecte blazer tot leukste sweaters: vind in de video hieronder onze favoriete items en meest herfstige outfits. 

Getoonde producten

Wat zijn de trends en essentiële items voor de herfst 2018

Welke kleding heb je volgens ons nodig in de herfst?

 1. Een mooie blazer voor kantoor: wij vonden de combinatie van roze en ribfluweel helemaal te gek.
 2. Een statement tas: hoe leuk zijn de Mango-tassen met kraaltjes.
 3. Een jumpsuit: eendelige pakken met een stoere uitstraling zijn de trend voor de herfst 2018. Denk bijvoorbeeld aan een denim jumpsuit of legerachtig pak. 
 4. Schoenen natuurlijk: met dames enkellaarzen, muiltjes en een paar sneakers, heb je voor elke outfit het gepaste paar schoenen in de kast staan.
 5. Een jurk: in de herfst kun je nog prima een jurk dragen met blote benen daaronder. Combineer het met een paar enkellaarzen voor een herfst outfit en zorg dat je een warm jasje (bijvoorbeeld een biker jack) bij de hand hebt om de gure wind te trotseren. 
 6. Een pantalon voor als het formeel moet en een Levi's spijkerbroek (altijd goed) voor alle andere momenten. 
 7. Een sweater: wanneer het kouder wordt, wil je natuurlijk een sweater of trui aan. Onze favorieten zijn dit jaar kleurrijke truien (color block) en wollen exemplaren in een zachte kleur zoals een lichtbruine of beige trui
what to wear for Autumn
Liefs EcemEcem Doğan
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG

 • 02-11-18

  Heel leuk! De herfst is altijd een lastig seizoen voor fashionista's. In onze blog over "hoe overleef ik de herfst" bespreken we ook een aantal superleuke herfst outfits ter inspiratie. Misschien dat deze blog jullie verder helpt: https://loisir.nl/herfst-fashion-tips/
  Groetjes Sophie van LOISIR.nl Fashionblog