Hoe koop je het perfecte herenpak?

Door Nike Van den Buys | Styles | 02-09-17
Hoe kies je het perfecte herenpak?

Het is altijd handig om een mooi pak in de kast te hebben. Of je nu naar een feest gaat, een belangrijke meeting hebt of een date gepland hebt, op een pak kun je altijd rekenen. Wil jij online heren pakken kopen? Dan zijn er een paar dingen waar je kunt op letten om het perfecte pak voor heren te kopen. Met de volgende tips & tricks vind jij het perfecte heren pak. 

Pakken voor heren kopen 

Zelfs al heb je normaal een uitgesproken causal stijl en ga je meestal voor een heren slim jeans, een heren t-shirt met lange mouw of een spijkeroverhemd voor heren, dan is het nog steeds handig om een net pak in huis te hebben. Je vriendin zal alleen maar blij zijn wanneer je haar af en toe netjes in pak verrast. Maar kies je voor bruine pakken, blauwe heren pakken of toch liever een zwart heren pak? En wat met de fit? Ga je voor een slim fit pak of mag het wat losser zijn? Read on! 

Tips om een goed herenpak te vinden

* Pasvorm: zorg ervoor dat de schouders altijd netjes passen, niet staat lelijker dan een pak dat te groot is. Ook al koop je geen pak op maat, je kunt altijd bij een naaiatelier enkele aanpassingen laten doen. Denk bijvoorbeeld aan je broek inkorten of jasje tailleren. Persoonlijk ben ik geen fan van losse pakken, strak in pak mag je dan ook letterlijk nemen. 

* Kleur: Blauwe pakken, grijze pakken, bruine pakken & zwarte pakken zijn bijna altijd goed. Let wel dat de kleur echt mooi is. Kies bijvoorbeeld voor intens diepblauw i.p.v. een kleurtint die goedkoop oogt. Ga je voor een goedkoop heren pak? Blijf dan ver weg van prints en patroon, maar kies voor een neutrale kleur. 

* Accessoires: Een pak maak je nog mooier met de juiste accessoires. Denk aan een mooi overhemd, stropdas of strik en een stijlvol heren horloge

        

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG