Met deze items ben jij herfst ready!

Door Suzanne Woesthuis | Styles | 25-09-18
Met deze items ben jij herfst ready!

Ben jij op zoek naar herfst proof items? Ook wij vonden dat onze garderobes toe waren aan een najaarsupdate! We zochten uit welke items je deze herfst trendy laten doorkomen en hebben de leukste items voor je klaar gezet! 

Trendy, betaalbaar en comfortabel

In onze zoektocht naar de perfecte herfst outfit, hielden we een aantal gedachten in ons achterhoofd. Ten eerste zijn wij verliefd op trends. Een aantal items die trendy zijn, waren dan ook een must. Ten tweede was daar de prijs. Trendy items zijn leuk, maar wel vaak voor 1 seizoen en daarom is een fijne prijs niet verkeerd. En tot slot kan de comfort niet vergeten worden. Niets is zo fijn als een outfit waar je je heerlijk in voelt! We snuffelden rond en vonden daar een geschikte shop, namelijk de Scapino. Waarom Scapino? Dat ondervind je vast zelf wanneer je de volgende items hebt bekeken! 

Schoenen walhalla 

Schoenen en Scapino - dat zijn twee woorden die bij elkaar horen! Gympen, laarsjes, pumps en nog veel meer. Je vindt ze er allemaal voor het hele gezin. Wij vonden 2 dames schoenenmerken die we jullie niet konden onthouden. Allereerst was daar het merk Bluebox. Op de vrouwenafdeling van dit merk vind je basic schoenen met een leuk randje. Totaal niet saai dus! En ik kan je vertellen dat de comfort ook heerlijk is. Het tweede merk wat we jullie niet wil onthouden is: TwoDay. Voor leren trendy schoenen moet je bij dit merk zijn! En niet te vergeten, een laatste voordeel van beide merken is dat je portemonnee bij een nieuw paar niet direct wordt leeggeroofd;). 

Herfst ready

De schoenen van Scapino kenden we allemaal al wel, maar wist je ook dat ze naast hun schoenen meerdere trendy items verkopen, die goed zijn voor je portemonnee? Wij vonden een aantal te leuke favorieten bij de shop! Waaronder kleurrijke en comfortable items, uiteraard volgens de laatste trends. Kijk je mee?  

Wat waren jouw favorieten? Onze favoriet is de suit. Deze blijft heerlijk! Draag het pak in één of combineer de items apart van elkaar. Wij zijn klaar voor de herfst!

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG