Mijn 5 favoriete Farfetch merken

Door Suzanne Woesthuis | Styles | Ads Disclosure | 17-10-18
Utility & High Visibility with FARFETCH

Als je het bij ons op kantoor over Farfetch hebt, krijg je van iedereen de volle aandacht. Wij houden van deze shop! Voor diegene die Farfetch niet kennen - dit is dé shop als je op zoekt ben naar designer items online! De luxury shop waar je uren lang kunt rondneuzen en blijft dromen over je droom design items. Ondanks dat de prijskaartjes af en toe iets aan de onbetaalbare kant zijn, ben ik niet weg te slaan bij deze shop. Aan mij daarom de taak om mijn 5 favoriete merken via Farfetch te selecteren. Het was lastig, maar het is me gelukt!

5 favoriete Farfetch merken

Na wikken en wegen heb ik toch eindelijk mijn top 5 weten te vinden. Deze top 5 is divers, bevat basics, uitgesproken merken en verschillende prijskaartjes. Waarom dit mijn favorites zijn? Lees snel verder! En vergeet vooral niet mijn lievelingsitems te bekijken. Ze zijn ge-wel-dig!

Mijn top 5 merken bij Farfetch:

  1. Dsquared2
  2. Off-White
  3. Moncler
  4. Gucci
  5. Kenzo 

Dsquared2 

Wie kent ze niet? De Canadese tweelingbroers Dan en Dean Caten. Samen staan ze aan het roer van het merk Dsquared2. En dat doen ze goed! De collecties zijn glamoureus, hebben een plezierige touch en uiteraard een fijne perfect zittende fit. Voor diegene die niet bekend zijn met dit merk - check de jeans!

Off-white 

Als we het hebben over de gele industriele riem dan weet iedereen direct dat we het over de riem hebben van Off-white. Wat een fijne riem is dit zeg! Niet alleen deze riem, maar ook de rest van de items zijn heerlijk origineel - als je het mij vraagt. Elk item is voorzien van iets extra's. Van opvallende logo's tot felgekleurde toevoegingen. Sportive but classy!

Moncler

Als je op zoek bent naar items die basic zijn, ben je bij Moncler aan het juiste adres. De shop biedt een breed assortiment aan basic items volgens de laatste trend. Uiteraard heeft dit merk ook een paar echte opvallende uitspattende items. Bekijk hieronder mijn favorieten. 

Gucci

Dit merk klinkt je misschien bekender in de oren dan één van de eerder genoemde merken. Als je Gucci zegt, denk ik gelijk aan de enige echte Gucci riem. Hoeveel liefde kun je hebben voor een riem ;). Naast deze riem heeft Gucci uiteraard nog tientallen andere prachtige items. Je moet ervan houden, maar als je ervan houdt dan belandt je in een shop heaven!

Kenzo

Hoe ik de collectie van Kenzo zou omschrijven? Sportief, casual maar ook zeker vrouwelijk. Kenzo brengt altijd collecties uit die zo lekker in balans zijn - stoer item hier, sexy item daar en matchen maar. En stiekem ben ik ook een beetje verliefd op de Kenzo tijger.

Wat zijn jouw favoriete designer merken?

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG