Mijn adidas Spring Favorites

Door Demi van der Spek | Styles | Ads Disclosure | 02-05-19
Mijn Adidas Spring Favorites

Terwijl we maart in marcheren, ben ik op zoek gegaan naar de perfecte outfits die extra lente in mijn garderobe toevoegen. We weten allemaal dat de lente de zon niet garandeert, dus ik probeer altijd mijn outfits in balans te houden - minder winterlagen, maar nog steeds genoeg om mezelf warm te houden, terwijl ik wacht tot die temperaturen stijgen.

Ik zou mijn lentestijl omschrijven als een mix van klassiekers uit de jaren 80 en eenvoudige silhouetten. Ik heb mezelf dit jaar gezworen om uit de comfortzone van zwart en wit te stappen en een scheutje kleur toe te voegen (niets is immers leuks dan kleur in de lente).

Mijn Adidas Spring Picks

Mijn adidas Lente items

Toen ik de Adicolor- en Continental 80-collecties van adidas te zien kreeg, wist ik dat dit een match was made in heaven. Beide collecties hebben een jaren '80 casual klassiekers gevoel. Dit is zó mijn "vibe"! Nog een voordeel: het is allemaal makkelijk draagbaar in de lente en zelfs in de zomer.

adidas Adicolor

De Adicolor-collectie van adidas varieert van sweatshirts tot schoenen en alles daartussenin. Deze lijn brengt de traditionele 3-streep tot leven met levendige kleuren en materialen. Adicolor begon door samenwerkingen met wereldwijde bekende straatartiesten en popcultuur-iconen, die hun eigen draai gaven aan het klassieke merk op gewaagde en heldere manieren.

Mijn favoriet uit de adidas adicolor-collectie is de SST-trainingsjas en -broek in een opvallend glanzend blauwe kleur. Dit is voor mij een geweldig outfit voor in de lente! Plus; het is super comfortabel én ik ben verliefd geworden op deze kleur! Als een dame die altijd onderweg is, is dit trainingspak voor mij een perfecte look voor dit seizoen.

Adidas continental sneakers wit

adidas Continental 80
Als het op mijn sneaker-stijl aankomt, ben ik dol op een retro jaren 80-vibe. De adidas Continental 80 sneaker selectie viel bij dan ook direct het meest op! De schoenen in Continental 80-stijl zijn vol van nostalgie uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Deze trainers werden oorspronkelijk uitgebracht in de late jaren 1980, bestaande uit de basisesthetiek van zacht premium leer met geperforeerde panelen, afgewerkt met een ultra retro badstof voering. Ik koos voor de klassieke volledig witte versie, ze zijn super veelzijdig en kunnen zelfs onder jurkjes worden gedragen. That's what I'm talking about! Dit is absoluut één van mijn top picks uit de lente collectie van adidas. Ze zijn nou eenmaal perfect casual en heerlijk om de lente mee te beginnen! ;) 

Meer van mijn adidas-keuzes

Als jouw stijl dit voorjaar ook casual klassiekers uit de jaren 80 is, is er nog meer om uit te kiezen bij adidas. Zet de lente direct in gang met mijn adidas top-jaren 80-picks voor je uit de Adicolor- en Continental-collecties!

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG