Mooie zomerjurken onder de €25

Door Nike Van den Buys | Styles | 01-06-18
Mooie zomerjurken onder €25

Nog even en het is weer volop zomer. En wat dat draag je dan? Zomerjurken natuurlijk. En het liefst goedkope zomerjurken. Want die zuurverdiende centjes heb je nodig om op vakantie te gaan en cocktails te drinken, toch? Wij zorgen ervoor dat je er ondanks die leuke uitjes in de zomer toch fashionable kunt bijlopen en selecteerden daarom enkele leuke, maar goedkope jurken. Met welk zomerjurkje ga jij aan de haal?

Goedkope jurken online kopen

Goedkoop hoeft niet per se duurkoop te zijn. Online vind je namelijk veel zomerjurken die  ondanks hun voordelige prijs toch leuk zijn. Zelfs voor een bruiloft kun je passende goedkope jurken vinden. Zie hieronder het bewijs.

Goedkope jurken bruiloft

Jurken voor een huwelijk kun je ook goedkoop vinden. Zo heb je goedkope cocktailjurken en avondjurken die heel chic ogen. Maak je look af met sieraden en high heels en je ziet eruit om door een ringetje te halen.  

Een business look voor twee tientjes 

Zakelijke jurken voor twee tientjes? Het kan. Kies op kantoor voor een jurk met lange mouwen of een zwarte jurk. Strepen zijn wat ons betreft ook altijd een goede keuze. Heb je toch een mouwloze jurk gekocht? Draag er dan een zomerjas op. Die trek je vervolgens gewoon uit na de kantooruren.

Dagelijkse jurken

Op zoek naar mooie dagelijkse jurken? Ook die vind je onder de €25. Deze zomer maak je een goede beurt in een zomerjurk met vichy- of sterrenprint. Speel in je outfit met contrasten door bijvoorbeeld stoere motorlaarsjes onder een schatig jurkje te dragen. Of combineer een leren jasje met een vrouwelijke elegante zomerjurk. 

Hier vind je bodywarmers om je warm te houden tijdens frissere zomeravonden. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG