Onze favoriete skiwebshops en ski merken!

Door Suzanne Woesthuis | Styles | Ads Disclosure | 08-11-18
Onze favoriete skiwebshops en ski merken!

Alle vakanties zijn leuk, maar een wintersport vakantie is ge-wel-dig! Mocht je nog nooit op wintersport zijn geweest. Als je de mogelijkheid krijgt, doe het! Niets is leuker dan van de pistes af te gaan met een zonnetje boven je hoofd, actief bezig te zijn en vervolgens de dag af te sluiten met een mega gezellige après-ski inclusief Gluwein. Ben je nou van plan om op skivakantie te gaan? En heb je nog geen functionele maar stijlvolle skikleding weten te scoren? Wij delen onze favoriete skiwebshops en ski merken!

Functioneel maar stijlvol op wintersport

Bij een wintersport vakantie is er eigenlijk niets belangrijker dan je uitrusting. Niets is namelijk vervelender dan kou lijden, doorweekte handschoenen of een natte kont - spreekt uit ervaring ;). Je wintersport outfit moet dus hoe dan ook functioneel en vooral lekker warm zijn. Maar wij als fashionista's willen er uiteraard ook een beetje stijlvol uit zien op de piste, je weet maar nooit wie je tegenkomt hé. En daarom voor jou hieronder lijst met onze skiwebshop en ski merken aanraders! 

 

Onze favoriete skiwebshops en ski merken!

Top 4 skiwebshops

Er zijn zoveel skiwebshops dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Wij selecteerden onze top 4 die  zowel functioneel als fashionable zijn:

  1. Bever
  2. Wehkamp
  3. OTTO
  4. Protest

Bij Bever denk je wellicht aan basic kleuren, maar niets is minder waar. Ook bij deze shop vind je prints en opvallende kleuren. De shop Protest sluit hierop aan maar biedt net iets opvallendere kleuren combinaties en grafische prints dan Bever. Heb je een lager budget? Bij OTTO vind je zowel duurdere als  goedkopere items met een goede kwaliteit. En mocht je nou last-minute een bestelling willen doen dan is Wehkamp onze aanrader. De items zijn gemakkelijk te bestellen en worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd!

Naast de pakken, broeken en jassen vind je natuurlijk ook de gewenste ski accessoires als sokken en helmen bij deze shops!

Favoriete ski merken 

Uiteraard hebben we ook onze favoriete ski merken voor je klaarstaan. Dit zijn onze 4 favorieten:

  1. Goldbergh
  2. The North Face
  3. Brunotti
  4. O'neill 

Als je op zoekt bent naar pastelkleurige wintersportkleding dan zit je bij het ski merk Brunotti goed. Het merk heeft een aantal prachtige kleuren in het assortiment dit jaar. Graag wil ik ook even een kleine shoutout doen naar het merk The North Face - ik vind dat zo'n heerlijk sportief en actief merk. Mijn grote favoriet! Je vindt er kwaliteit skikleding in voornamelijk basic kleuren. Het derde ski merk O'neill is volgens mij best een hit onder de dames. Felle kleuren en prints vind je altijd terug in hun assortiment. En dan last but not least Goldbergh. Bij dit ski merk weet ik zeker dat je je favoriete pully gaat vinden!


Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG