Hoe draag je een regenjas deze herfst?

Door Lena Steffen | Styles | 11-07-18
Hoe draag je een regenjas deze herfst?

De herfst is een grillig seizoen en ik vind het altijd een beetje moeilijk om de goede jas te kiezen. 's Morgens is het koud, overdag stijgen de temperaturen plotseling. Voeg daarbij het feit dat het op elk moment kan regenen en je krijgt één van de grootste modepuzzels die er is. De oplossing? Zoek een kledingstuk dat je beschermt tegen regen en wind, maar waarmee je het niet te warm hebt wanneer de temperaturen plotseling de hoogte in schieten. Zo een item is een regenjas.

Regenkleding zorgt ervoor dat je beschermt bent tegen regen en wind. Verder is een regenjas meestal lang en bedekkend zonder te warm te zijn. De perfecte keuze dus, of toch bijna. Aangezien een regenjack recht en lang is, dit type jas nogal snel onelegant lijken. Gelukkig is hier een oplossing voor. Hieronder vind je mijn tips voor de regenjas chique te dragen en dit modedilemma te overwinnen.

                                                                

Het regent, het is nat, maar met de regenjas aan is dat zelfs een feestje 

Zoals ik al zei, is een regenjas goede keuze in het najaar als je naar de temperaturen kijkt, maar soms een beetje riskant aangezien die plomp kan lijken. Het is daarom een goed idee om 'em zo vrouwelijk mogelijk te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een regenjas in een leuke kleur en combineer draag die tezamen met vrouwelijke kledingstukken. Zelfs met een jurk. Dit zijn twee manieren om de regenjas te dragen. 

De regenjas met een broek

Wil je het uniforme effect doorbreken? Ga dan voor een regenjas in een vrolijke kleur zoals roze. Deze kun je met een vrouwelijke broek dragen. Kies bijvoorbeeld in plaats van een gewone jeans eens voor één met vrouwelijke details. Zoals deze geborduurde jeans van Dr. Denim. Voeg daaraan een simpel shirt en zilveren sneakers en je hebt de perfecte herfstoutfit. 

Een regenjas in de herfst combineren

De regenjas met een jurk

Oorspronkelijk was de regenjas unisex, maar tegenwoordig vind je steeds meer vrouwelijke modellen en riemen. Zoals deze beige regenjas van Rains. Draag deze met een maxi-jurk, enkellaarsjes en je bekomt zelfs een sexy look. Overtuigd van de regenjas. Wij hebben 'em al gekocht en er nog steeds geen spijt van. 

 

Regenjas met een jurk combineren
Liefs LenaLena Steffen
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG