Waarom single zijn in de herfst echt niet zo erg is

Door Nike Van den Buys | Styles | 18-10-17
7x redenen waarom het niet zo erg is om single in de herfst te zijn

Misschien denk je bij het lezen van deze titel 'hoe dan?!'. Want natuurlijk is de herfst het uitgelezen moment om te cocoonen met je geliefde. Samen onder een dekentje liggen, filmpjes kijken en te theeleuten tot je erbij neervalt. Maar single zijn in het najaar is helemaal niet zo erg als je zou denken. Wij zochten 7 redenen uit waardoor jij het single-bestaan ook in het najaar kunt omarmen. Voordelen van single zijn in het najaar? Dat zijn er meer dan je zou denken. 

7x redenen waarom het niet zo erg is om single in de herfst te zijn

Voordelen van single zijn in het najaar 

1. Jij bepaalt gewoon lekker zelf wat je 's avonds wil kijken. Niemand die zijn veto stelt tegen de derde avond op rij Grey's Anatomy, Gilmore Girls of White Gold. En wanneer je toch met iemand wilt hangen dan nodig je gewoon vriendinnen uit. 

2. Het beste plekje op de bank is altijd voor jou. Mwhaha.

3. Oké, het is nog lang geen kerst of Oud & Nieuw, maar je weet al wel dat jij jezelf dan niet in tien hoeft te delen. Kerst is voor jouw familie en Oudjaar vier je lekker met je eigen vrienden. En je shopt natuurlijk een extra mooi feestjurkje voor jezelf, want een cadeau voor jouw boyfriend hoef je dit jaar niet te kopen.

4. Mooie herfstwandelingen maak je gewoon met die leuke jongen of met je vriendinnen. 

5. Je kunt zoveel pompoen eten als je wil. Mannen begrijpen misschien niet waarom je 2x pumpkin latté's,  pompoentaart & pompoensoep in één dag wil, maar jij besteedt gewoon lekker al je geld aan je echte liefde, pompoen. 

6. Movember ken je misschien al? November is namelijk de maand waarin heel wat mannen hun snor laten groeien om prostaatkanker aan te kaarten. Jij kunt gewoon meedoen en een hele maand je benen niet scheren. Niemand die het hoeft te zien. 

7. Cosy truien. Oké, een vriendje ziet het verschil tussen bordeaux en rood misschien niet, jij wel. Shoppen maar, want commentaar blijft sowieso uit :)

Waarom single zijn in de herfst echt niet zo erg is

       

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG