Zo combineer je een leren rokje in de zomer

Door Nike Van den Buys | Styles | 07-08-17
Zo combineer je een leren rokje in de zomer

Een leren rokje is perfect voor de Nederlandse zomer, die niet altijd even zomers is. De laatste tijd zie je in alle collecties leren en lakleren rokjes terug. Daardoor kun je leren rokken in elke prijsklasse kopen. Zo vind je goedkope leren rokken onder de €30, maar kun je bijvoorbeeld ook een rok in kwalitatief leer voor €400 kopen. Verder zie je zowel korte als lange leren rokken in 2017. In de zomer is vooral de leren minirok populair, terwijl in de winter de leren kokerrok en de midi-rok meer worden gedragen. Wij selecteerden enkele leuke korte leren rokken en zochten uit hoe je de leren rok in de zomer kunt combineren.

Een leren rok in de zomer dragen 

Een leren rokje kun je in de zomer op verschillende manieren combineren. Wil jij een leren rok in de zomer dragen? Hieronder vind je verschillende zomeroutfits met de leren rok. 

Zomeroutfit leren rok: shirtje + sneakers 

Een casual manier om je leren rok in de zomer te dragen met dames sneakers en een shirtje. Wanneer het wat kouder is, kun deze outfit met een spijkerjasje combineren. Op dit moment zijn vooral logo shirts populair. Veel bloggers dragen nu shirts van Gucci, Levi's en Tommy Hilfiger. Het is dan ook een uitstekend idee om zo een shirt met logo te combineren met je leren rok. Wij doen het je voor, jij doet het gewoon na.

Leren rok outfit zomer

Leren rok in de zomer: felle kleur + sailor hat + enkellaarsjes 

Een instant zomers gevoel krijg je wanneer je kiest voor een felgekleurde leren rok. Vooral rode leren rokken en gele leren rokken geven je een warm, zomers gevoel. Ik zou een statement leren rok combineren met een zomerse blouse en dames enkellaarzen. De sailor hat maakt het plaatje helemaal compleet. 

Leren rok in de zomer combineren

Zomeroutfit leren rok: blouse + high heels 

Een leren rok kun je in de zomer ook naar kantoor dragen. Draag je leren rok dan op een klassieke manier door je rok met een klassieke witte blouse en high heels te combineren. Op die manier zorg je ervoor dat je outfit met de leren rok een hele classy uitstraling krijgt. Mag het voor jou toch wat gedurfder? Ga dan voor een leer-op-leer look en laat een leren damesjack nonchalant over je schouders hangen. 

Leren rok in de zomer combineren

        

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG