21x perfecte zomerse tops om te gaan stappen

Door Nike Van den Buys | Styles | 06-08-18
9x perfecte zomerse tops om te gaan stappen

De zomer is de uitgelezen tijd om te gaan stappen. Lowlands komt eraan, maar je hebt vast ook talloze drinks op de planning staan. Wil jij eens wat anders aan dan een zomerjurk? Kies dan voor een mooie zomerse top. Die vind je in talloze varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kanten top. Kanten tops zijn zowel sexy als vrouwelijk. Of wat dacht je van een top met rushes of volants? Op-en-top zomers. Wil je een femme fatale look bekomen? Sexy en uitdagend? Dan is de satijnen top op jouw lijf geschreven. Combineren doe je met een mojito en een classy zonnebril ;). 

Topper tops 

Ik investeerde eigenlijk nooit in mooie tops. De hete zomer heeft daar echter verandering in gebracht. Zelfs een shirt is te warm om te dragen! Daarom heb ik me enkele zomer tops aangeschaft en het verbaasde me dat je zulke classy outfits kunt samenstellen met de juiste top. Zelfs een simpele denim short oogt enorm stijlvol mits je er de juiste top op draagt. Ikzelf heb een voorliefde voor asymmetrische tops en off-shoulder tops. Voor op kantoor vind ik het dan weer mooi om voor een satijnen top of één met bloemenprint te kiezen. Die combineer ik bij voorkeur met een hoge taille pantalon, culotte en hoge hakken. Bij deze combinatie kun je in het tussenseizoen ook perfect een blazer dragen. Ik dook de fashion finder in en selecteerden mijn favoriete zomer tops. Welke zou jij dragen? 

Net wat anders: de body of het badpak

Deze zomer is het een trend om een badpak of een body als top te dragen. Minder geschikt voor op de werkvloer, maar wel de ideale look voor een beach party of vakantie. De body of het badpak  combineert het makkelijkst met een denim short. Wil je dit kledingstuk wat meer klasse geven? Dan kun je ook voor een pantalon kiezen. Blogger Emma Gelaude laat in deze outfit blog zien hoe je dat doet. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG