15x trendy zomerjassen voor dit seizoen

Door Nina van Boxtel | Trends | 29-03-17
15x trendy zomerjassen voor dit seizoen

Je zou denken dat de titel van dit artikel niet helemaal aansluit op dit seizoen, aangezien het net lente is geworden. Maar niets is minder waar, want afgelopen week gaf de temperatuurmeter 20 graden aan in delen van ons land en dat is meer dan genoeg reden om naar buiten te gaan in een zomerjas. Liep jij nog met je dikke winterjas aan in die hitte? Dan is het hoog tijd dat je op zoek gaat naar een nieuwe zomerjas en wij zetten de meest trendy dames zomerjassen op een rij!

Zomerjassen trends


Zomerjassen zijn er in alle soorten en maten, van oversized denim jackets tot trenchcoats. En wat dacht je van de dames bodywarmer, lekker warm aan de romp maar wel bloot aan de mouwen. Ideaal voor wanneer het 's ochtends nog een klein beetje koud is op de fiets, maar je aan het einde van de dag wel het zonnetje lekker op je armen wilt voelen.  

Bodywarmers en jacks voor dames


Het perfecte zomerjasje voor de Nederlandse zomer is natuurlijk het leren damesjack. Deze is geschikt voor verschillende temperaturen. Als het fris is draag je er een warme sjaal bij. Is het warm? Dan draag je het dames jack open of hangend over je schouders. Je kunt eigenlijk alle kanten op met het leren dames jack. Een ander perfect zomerjasje voor dames is de bodywarmer. De dames bodywarmer is perfect voor als het niet koud is maar ook zeker niet al te warm. Bovendien kun je hem zowel over een T-shirt dragen als over een trui. Ten slotte is menig vrouw fan van spijkerjasjes. Deze damesjacks zijn geschikt voor de zomer, maar ook voor de lente. We zien nu vaak de oversized dames jacks van spijkerstof, maar ook het korte spijkerjasje is trendy. 

Welke zomerjas schaf jij dit jaar aan?

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG