3 soorten sweaters die hot en trendy zijn deze zomer

Door Nike Van den Buys | Trends | 01-04-17
4 soorten sweaters die hot en trendy zijn deze zomer

Hoeveel keer heb jij al gevloekt wanneer je in de zomer geen sweater bij je had? In een ruimte met airco bijvoorbeeld. Plots zit je dan te bibberen in je zomeroutfit. En 's avonds op een terrasje of in de tuin kan het ook flink afkoelen. Daarom is het slim om ook voor de zomer een paar dames sweaters te kopen. Maar dan wel liefst ééntje die een beetje summer proof is. Maak dus ruimte in je kast voor sweaters en truien in vrolijke kleurtjes. 

2017 is het jaar van de leuke sweaters

De sweaters voor de zomer zijn dit jaar heel mooi. Zo lopen de trends van zachte roze sweaters tot stoere hoodies. Van welk exemplaren krijg jij het warm?

Roze sweaters en truien

Roze is zoals je misschien al weet dé trendkleur van deze zomer. Een roze sweater kopen is dus zeker een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een roze hoodie of een leuke trui met ruches in roze. Een roze trui of sweater kun je combineren op verschillende manieren. Zo krijgt je outfit een vrouwelijke touch met een roze trui. Combineer bijvoorbeeld eens een lichte boyfriend jeans en sneakers met een pink sweater. Mag het voor jou wat gedurfder? Speel dan met contrasten. Een roze trui kun je ook heel mooi combineren met een leren broek of rok. 

Sportieve truien 

Sporty dames sweaters van merken zoals Adidas, Nike, Calvin Klein en Puma zijn op dit moment razend populair. Op dit moment is onze favoriet een roze sweater van Adidas, maar ook de grijze en zwarte truien van andere merken kunnen ons bekoren. 

Sweaterjurken 

Wanneer het warm is, is het natuurlijk leuk om een zomerjurk te dragen. Maar laten we eerlijk zijn, in ons kikkerlandje is het tijdens de zomer niet altijd warm. Een goed alternatief voor koudere dagen is een sweaterjurk. Sweaterjurken zijn lekker warm en makkelijk. Combineer deze jurk met sneakers en je bent 's morgens in één trek klaar. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG