3x dames blazers die je overal gaat zien

Door Nike Van den Buys | Trends | 16-08-18
dames blazer trends

Dames blazers kun je niet wegdenken uit een formele garderobe. Eigenlijk moet iedere vrouw een blazer hebben. Met een blazer maak je namelijk elke outfit in een oogwenk klassevol. Denk bijvoorbeeld aan een wit shirt met een spijkerbroek. Hakken en een blazer erbij en je hebt een vrouw-van-de-wereld-uitstraling. Vind je een dames colbert of blazer te duf? Dan heb je de trends van dit seizoen nog niet gezien! De blazers van het najaar komen in toffe prints en fijne modellen. Dit zijn diegene die wij nu willen kopen. 

3x dames blazers die je overal gaat zien

3x bloody beautiful blazers voor het nieuwe seizoen 

De blazer met print, vooral die met ruitjes, blijft een hit voor de herfst/ winter 2018-2019. Dat is vooral omdat ruiten een huge modetrend zijn voor het najaar. Vinden wij niet erg, want de checked blazer is een geweldig item. Verder zijn de boyfriend blazer en een blazer in tweed trendy. Maak hieronder kennis met de mooiste blazers van het seizoen. 

  1. Geruite blazer of print
  2. Boyfriend blazer
  3. Blazer tweed 
3 x dames blazers die je overal gaat zien

Geruite blazer of met print 

De geruite blazer zagen we vorig jaar al in de collectie. Deze herfst is de checked blazer echter overal. Je vindt 'em dan ook in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan geruite double breasted blazers,  oversized blazers met ruitjes en getailleerde checked blazers. Zijn ruitjes niet helemaal je ding? Dan kun je voor een blazer met een andere soort print kiezen! Eén met animalprint bijvoorbeeld, die print is ook helemaal van nu. Bekijk hieronder in de video hoe je blazers kunt combineren

De boyfriend blazer 

De boyfriend blazer is een oversized blazer die je in verschillende uitvoeringen terugvindt. Deze blazer is echter altijd een beetje oversized en met bredere schouders, al dan niet voorzien van epauletten. Vaak zijn boyfriend dames blazers ook double breasted, wat wil zeggen met twee rijen knopen. Je hebt grijze boyfriend blazers, zwarte en blauwe. Maar je kunt ook vrouwelijk en boyish combineren en bijvoorbeeld kiezen voor een beige of roze boyfriend blazer

3x dames blazers die je overal gaat zien

Blazer tweed 

Het materiaal tweed is een grote modetrend voor het seizoen herfst/ winter 2018-2019. Vooral blazers in tweed zijn populair. Wil je er niet uitzien als de koningin van Engeland? Combineer 'em dan met voorkeur met een jeans en hoge hakken. Deze look is zakelijk, maar niet té. Ik laat het je hieronder zien. 

Blazer tweed combineren
Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG