Drie zomerse manieren om je Levi's-shirt te combineren

Door Nike Van den Buys | Trends | 14-06-17
3 originele manieren om je Levi's-shirt te dragen

Hoe kun je een Levi's shirt combineren? Als het kouder wordt is dat makkelijk, want deze shirts matchen heel erg goed met een spijkerbroek. Zo is de combinatie van een Levi's shirt met een hoge taille broek op dit moment razend populair. Maar hoe draag je een Levi's-shirt wanneer het warmer is? Wij zochten het uit en stelden voor jou drie zomerse looks met een Levi's shirt samen. 

3 outfits met een Levi's- shirt 

Een Levi's-shirt leent zich makkelijk tot een zomerse look. Zo kun je in plaats van een spijkerbroek voor een spijkerrok gaan. Of wat denk je ervan om jouw Levi's-shirt te combineren met een losse pantalon en sneakers. Die combinatie zien we veel bij bloggers op Instagram voor bijkomen. Wil je het Levi's shirt op een vrouwelijke manier dragen? Dan kun je 'em ook onder een jurk dragen. Zorg er dan wel voor dat de halsuitsnijding diep genoeg is. Het zou namelijk jammer zijn als je Levi's shirt helemaal niet te zien is. 

1. Levi's- shirt + spijkerrok + motorlaarsjes 

Wil je jouw Levi's-shirt combineren met een spijkerrok? Dat is een uitstekende keuze. Deze Levi's-outfit is casual en stoer, waardoor het ook de perfecte outfit is voor een festival. Op een festival kun je bij deze look motorlaarsjes dragen, maar sneakers zijn eveneens een goede keuze. 

Levi's shirt combineren

2. Levi's-shirt+ wijde pantalon + Vans-sneakers 

Wil je het Levi's-shirt op een warme dag toch met een broek combineren? Dan kun je voor een wijde pantalon in een luchtige stof gaan. De Vans-sneakers maken deze outfit een tikkeltje edgy. Wil je deze look voor kantoor dragen? Kies dan voor pumps of loafers. Laat daarbij zoals een echte fashionista je zomerjas over je schouders bungelen. Classy

Levi's shirt combineren II

3. Levi's-shirt + slipdress + Adidas Superstars 

Wil je toch een zomerjurk dragen? Dan kun je bijvoorbeeld je Levi's shirt onder een jurk dragen. Sneakers erbij en you're good to go

Levi's shirt combineren III

En hoe combineer je als man een Levi's-shirt?

Levi's-shirts zijn ook bij mannen enorm populair. Maar hoe kun je jouw Levi's shirt zoal dragen? Een Levi's shirt kun je voor een casual look met een spijkerbroek en een vest combineren. Mag het iets gekleder? Draagt je Levi's shirt dan met een blazer, een spijkerbroek en witte sneakers. Heel erg van nu. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG