3x heren broeken om dit najaar te bestellen

Door Nike Van den Buys | Trends | 31-08-17
3x heren broeken om dit najaar te bestellen

Wil jij heren broeken voor het nieuwe seizoen bestellen? Wij zochten uit welke broeken voor heren een trend zijn voor de herfst/ winter 2017. Van heren slim jeans tot de mooiste pantalons: deze broeken voor heren zijn de beste keuze voor het najaar. 

Trends heren broeken herfst/ winter 2017

Broeken voor heren oogden altijd min of meer hetzelfde, maar daar komt langzaam verandering in. Zo zijn in de herfst/ winter 2016 - 2017 wijde broeken voor heren een trend en duiken cropped spijkerbroeken eveneens in de herencollecties op. Maak kennis met de drie soorten heren broeken die dit najaar niet in je kast mogen ontbreken. 

Trainingsbroek voor heren

Trainingsbroeken voor heren, ook wel track pants genoemd, blijven nog even in het modebeeld aanwezig. Wil je de trainingsbroek ook dragen wanneer je niet op de bank hangt? Geef je jogging dan een upgrade door 'em te combineren met classy accessoires zoals heren horloges en een mooie sweater. 

De wijde pantalon voor heren

Wijde broeken voor heren maken hun opmars aankomend seizoen. Een wijde broek staat het mooist in combinatie met aansluitende items zoals een t-shirt met lange mouw heren of een turtle neck. Qua schoenen kies je best voor sneakers als je een wijde broek wilt dragen. 

Spijkerbroeken voor heren

Cropped spijkerbroeken zijn ook voor heren een dingetje aankomend seizoen. 7/8 spijkerbroeken kun je in combinatie met enkellaarzen of lage sneakers dragen. Verder zien we ook heel wat destroyed spijkerbroeken in de collectie en blijft de slim fit heren jeans ook populair. Een jeans kun je makkelijk combineren, maar onze favoriet dit seizoen is toch wel de denim-op-denim-look. Combineer je zwarte skinny jeans bijvoorbeeld met een wit shirt, een zwart spijkeroverhemd heren en stoere boots. Super sexy als je het ons vraagt. 

          

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG