3x Valentijnsdag cadeautjes voor jezelf

Door Demi van der Spek | Trends | 05-02-19
3x Valentijnsdag cadeautjes voor jezelf

3X Valentijnsdag cadeaus voor jezelf!

Of je nu alleenstaand bent of in een relatie, Valentijnsdag is en blijft een gelegenheid om jezelf gelukkig te maken. Wij zijn ten slotte diegene die onszelf moeten bedienen. In deze blog vind je tips voor 3x de beste valentijns cadeautjes aan jezelf. 

                                                "Vergeet niet het allerbelangrijkste, jezelf!"

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om jezelf te verwennen en gelukkig te maken. Voor Valentijnsdag 2019 heb ik 3 verschillende categorieën uitgekozen waar jij dit jaar zeker gelukkig van gaat worden! Jurken, lingerie, schoenen, zachte truien en zelfs badpakken zijn de ultieme cadeaus voor dit jaar.

1. Accessoires

Een breed begrip, maar zeker eentje waar wij allemaal graag ruimte voor maken in onze garderobe. Mijn to-go dames accessoires die niet mogen ontbreken zijn een goed paar handschoenen, een muts en een riem want he, de koude dagen blijven nog wel even aan. Voor de mannen onder ons zijn er natuurlijk ook genoeg accessoires die je hier kunt vinden: heren accessoires

accessoires

2. Kleding

Ben jij iemand die vaker kleding koopt voor een ander dan voor zichzelf? Dit is jouw moment! Shop for you! Die heren trui die je al eeuwen voorbij ziet komen of die dames jeans die je normaal nooit zou kopen. Why not! Het is tenslotte maar één keer in het jaar Valentijn.

kleding

3. Schoenen

Hoewel vrouwen vaak een tassen-tik hebben, is een veel voorkomend ander "probleem" dat er vele mensen zijn met een verslaving aan schoenen. Ik geef deze mensen geen ongelijk, een goed paar, of meerdere, schoenen is een must. Voor verschillende gelegenheden, verschillende modellen en verschillende budgetten. Happy V-day to you! Check hier de schoenen voor hem  en haar!

schoenen
Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG