5 X must-have truien voor de koude dagen

Door Suzanne Woesthuis | Trends | 06-01-17
5 Must-have truien voor de koude dagen

De winter is in de meeste gevallen kil en geen pretje, maar wanneer je het bekijkt vanuit de trui, is het zo erg nog niet. Want zeg nou zelf wie wil nou niet het gevoel hebben alsof die nog heerlijk in z'n warme bed ligt?

De trui laat ons de kou overleven

Warmte, comfort en een cozy gevoel, dat is wat we tijdens deze ijskoude dagen nodig hebben. Truien zijn dus precies dé items die wij op dit moment zeer goed kunnen gebruiken. En laten wij nou net de fijnste truien voor deze winter hebben geselecteerd. Met daarbij een bijpassende guide, die je vertelt met welke items je deze kou beschermers kunt combineren.

De oversized trui

Een onmisbaar exemplaar deze winter is de oversized trui. Hoe groter, hoe warmer, hoe beter! Deze trui kan niet big genoeg zijn en mag zelfs tot aan je knieën hangen. Houd er wel rekening mee dat je de rest van je outfit strak en vrouwelijk houdt, zodat een vuilniszak effect voorkomen wordt.

De turtle neck

Voor de echte koukleumen onder ons is er de turtle neck. De coltrui lijkt in eerste instantie iets wat je oma alleen zou kunnen aantrekken, maar dat is zeker niet waar. Combineer dit item met een mini skirt of een strakke skinny en you rock!

Schouder bloot

De off shoulder items waren afgelopen jaar niet aan te slepen en daar gaan we ook graag nog even mee door. De off shoulder zit niet alleen goed in de zomer, maar kan ook in de winter. De off shoulder trui geeft net een tikkeltje extra sexyness mee, zonder dat je staat de bibberen van de kou. Een jeans of een pantalon, je kunt het dragen waarmee je maar wilt.

Lace it up

Net als de off shoulder trend blijft de lace-up een trend die gewaagd kan zijn. Te bloot wordt niet op prijs gesteld, maar vrouwelijk mag het wel zijn. Wat ons betreft is de lace-up dan ook een heilige combinatie met de trui. Trek de trui aan boven een flared jeans en een paar hakken en je keert zo terug naar de jaren ’70.  

Flared

Een beetje lef moet je misschien wel hebben en of het echt handig is (lees: eten met flared mouwen is niet de meest handige match) is de vraag, maar wij zijn verliefd op de winterse truien, voorzien van flared mouwen. Het geeft deze knit net even wat extra’s, waardoor saai en oudbollig zeker weten verleden tijd is.

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG