De drie leukste badmode trends voor de zomer 2018

Door Edwina Okyere | Trends | 15-02-18
Badmode trends zomer 2018

Ik weet het, de zomer is super ver weg en ik heb het nu al over de badmode trends van 2018. Maar wat mij betreft kan de zomer niet vroeg genoeg beginnen, dus onder het mom ”van beter vroeg dan laat” heb ik mijn favoriete badpakken & bikini's voor 2018 uitgezocht. Helaas kan ik de temperatuur niet beïnvloeden, maar met deze badmode favorieten van 2018 breng ik het zonnetje alvast in huis.

One shoulder

De one shoulder badpakken & bikini's zijn één van de leukste badmode trends van 2018. Er zijn leuke badpakken en bikini tops met één schouderbandje in verschillende kleuren en stijlen beschikbaar. Met dit subtiele detail kun je een statement maken in je badpak of bikini. Extra punten voor wie voor one shoulder met rushes kiest aankomende zomer. 

 

 

Fabulous vintage
De high-waisted bikini broek dateert uit de jaren '50, maar deze bikini trend was de afgelopen jaren ook al een favoriet. De hoge taille bikinibroekjes zijn dit jaar super populair en met deze trend kun je je vormen goed accentueren. Ben je nog niet bikini ready? Geen probleem!  Het hoge taille bikini broekje is flatterend voor elk lichaamstype. 

Hoge taille bikinibroekjes combineren

Pastel mag zeker wel
Pastelkleuren mogen natuurlijk niet ontbreken in de badmode trends van 2018. Pastel is dit jaar een mode favoriet en ook als badmode vind je erg leuke setjes. Vrijwel alle pastelkleuren kunnen als badmode, maar de populairste kleuren zijn babyblauw, lavendel en lichtroze.

Het is misschien wel een beetje te vroeg, maar met deze badmode trends ben je helemaal klaar voor de zomer! Of heb je een vakantie naar de zon geboekt? Dan weet je nu in ieder geval welke bikini of badpak in je koffer hoort. 

Liefs EdwinaEdwina Okyere
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG