Bye bye pijnlijke voeten: op deze sneakers wil je trouwen

Door Nike Van den Buys | Trends | 06-02-18
Bye bye pijnlijke voeten: op deze sneakers wil je trouwen

Wanneer ik aan trouwen denk, begin ik onmiddellijk te fantaseren over een trouwjurk. Die prinsessenjurk dragen, is een meisjesdroom van me. Maar wat draag je onder een trouwjurk? Pumps? Bruidsschoenen met een hak zijn de meest voor de hand liggende keuze, maar op de mooiste dag van mijn leven wil ik geen pijnlijke voeten. Op mijn trouwdag wil ik genieten. En dansen, veel dansen. De kans is daarom groot dat ik sneakers onder mijn trouwjurk zal dragen. Maar welke sneakers zijn bruids proof? Ik dook in onze Fashion Finder en verzamelde de mooiste bruids sneakers. Kijk mee!

Bruids sneakers voor de moderne bruid 

Sneakers zijn al lang ingeburgerd. Je ziet tegenwoordig meer sneakers dan hoge hakken in het straatbeeld. Maar sneakers onder een trouwjurk is toch nog wat anders. Platte bruidsschoenen hebben nochtans heel wat voordelen. Op je trouwdag leg je heel wat kilometers af. Je moet naar het stadhuis, trouwfoto's nemen, dansen en ik kan nog wel een tijdje zo doorgaan. Het zou jammer zijn wanneer pijnlijke voeten jouw mooiste dag verpesten. Ik zeg nou niet dat je knalgele sneakers onder je trouwjurk moet dragen (al is daar ook niets mis mee), maar bruid sneakers zijn een mooi alternatief. Van witte sneakers met kant, sneakers met parels tot toffe trouw gympen: deze sneakers zijn waardige bruidsschoenen. Een overzichtje. 

Bruid sneakers met parels

Pearls are a girls best friend. Kleding en sneakers met parels zijn een trend en kun jij iets mooier bedenken dan sneakers met parels als bruidsschoenen? Sneakers met parels zijn net wat anders dan gewone witte sneakers en je wilt toch iets bijzonders dragen onder je trouwjurk. Sneakers met parels kun je echter niet onder elke trouwjurk dragen. Heb je een trouwjurk gekozen met veel opsmuk? Kies dan eerder voor simpele bruids sneakers. In combinatie met tule werken bruids sneakers met parels dan weer wel. En natuurlijk kun je deze ook onder een simpele bruidsjurk dragen. 

Bruids sneakers met kant

Kant is een stof die vaak gebruikt wordt voor bruidsjurken en accessoires. Bruids sneakers kun je dus ook in kant kopen. Hierbij geldt hetzelfde als bij sneakers met parels. Zorg ervoor dat je trouw sneakers in het plaatje passen. Heb je een trouwjurk met ontzettend veel kant? Ga dan voor eenvoudige bruids sneakers. Bruidjes met een eenvoudige trouwjurk kunnen weer wel voor sneakers met kant kiezen. 

Sneakers met hartjes

Witte sneakers met hartjes, deze trouwschoenen zijn voor de bruid met lef. Ik vind deze trouw sneaker echter ontzettend leuk. Deze sneakers kun je bovendien ook onder een rode trouwjurk dagen. Wat denk jij ervan? 

Bruids sneakers met steentjes 

Als trouwschoenen kun je ook voor bruids sneakers met steentjes kiezen. Of sneakers met glitter. Trouwen is tenslotte een feest. 

Witte sneakers als trouw sneakers 

Is jouw trouwjurk best opvallend? Dan kun je voor simpele witte bruids sneakers kiezen. Het idee van sneakers onder een trouwjurk is tenslotte best al heftig. Een eenvoudig model witte sneakers is daarom een uitstekende keuze. Of als het toch wat extra mag hebben, met een strik. 

    

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG