Drie enkellaarzen trends om echt niet te missen

Door Nike Van den Buys | Trends | 24-08-18
dames enkellaarzen

Enkellaarzen zijn mijn favoriete schoenen voor het najaar. Waarom? Simpel, je kunt ze bij alles dragen. Een spijkerbroek, pantalon, rok of jurk? De enkellaars is vrienden met iedereen. Zwarte enkellaarsjes zijn volgens mij een must have voor iedere najaarsgarderobe. Maar natuurlijk wil je ook enkele on-trend items in de schoenenkast. Zeker dit jaar want de enkellaarzen trends zijn super leuk. Ik kan haast niet wachten totdat het weer wat kouder is om ze te combineren met nieuwe winterse items. Kijk je mee? 

Dames enkellaarzen 2018

De dames enkellaarzen trends zijn erg divers dit jaar. Zo heb je laarsjes die echt knallen, zoals witte boots en korte laarsjes met animal print. Wie het liever wat rustiger houdt, kan voor suède laarsjes of biker boots gaan. Zie hier: de beste enkellaarzen om nu te kopen. You are welcome

Trend 1: western laarsjes, bikerboots of suède laarsjes 

Take me tot the wild wild west. De eerste trend die we onder de loep nemen is geïnspireerd op de wereld van cowboys. Zo zien we heel wat western laarzen voor der herfst en vooral de korte versie vind ik leuk. Die zijn namelijk wat subtieler. Liever wat minder cowboy-ish (ja dat woord heb ik net verzonnen :))? Kies dan voor suède enkellaarzen of stoere bikerboots? Hou je van unieke stuks? Kies dan voor gouden, zilveren of rode cowboy laarsjes. Heel vet! 

Drie enkellaarzen trends om echt niet te missen

Trend 2: witte dames enkellaarzen 

Witte enkellaarzen zijn eveneens hot aankomend seizoen. Deze trend is misschien niet voor iedereen weggelegd maar als je ze op de juiste manier combineert zijn deze enkellaarsjes super leuk. Draag ze bijvoorbeeld met een grijze of zwarte jurk, ruitjespatroon of skinny jeans. 

Trend 3: enkellaarsjes dierenprint 

Jij dacht misschien dat de dierenprint gepasseerd was. Fout gedacht, dit jaar is die trend groter dan ooit. Enkellaarsjes met dierenprint kunnen dan ook niet achter blijven in dit trendrapport. Enkellaarsjes met slangenprint vinden we misschien het meest in de collecties, maar ook de panterprint blijft ontzettend populair. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG