Deze sneakers shop je nu met korting bij Sarenza!

Door Nina van Boxtel | Trends | 20-04-17
Deze sneakers shop je nu met korting bij Sarenza!

Een nieuw seizoen is aangebroken en is onze ogen is het dus hoog tijd voor een vers paar sneakers. De schoenentrends van 2017 zijn lekker veelzijdig en het komt er op neer dat je dit seizoen best een beetje out of the box mag denken. Back to the 80s met platform sneakers of lekker opvallend met metallic details. Alles mag en alles kan.

Was jij al een tijdje van plan om nieuwe sneakers te kopen? Dan is het daar nu het perfecte moment voor. De Mid Season Sale van Sarenza is namelijk van start gegaan en de leukste sneakers shop je nu met héél veel korting! Wij zetten de leukste sneakermodellen van dit moment op een rij en het leuke is: op deze pareltjes bespaar je nu tot 50%! Kijk mee.

Platform sneakers
De 80s vormen een rode draad in modeland dit jaar en daar passen platform sneakers perfect tussen. Comfy maar oh zo trendy, welk paar is jouw favoriet?

Printjes
Dit seizoen mogen we lekker opvallen met z'n allen, kies voor sneakers met een print. Van dierenprints tot palmprints, het kan niet druk genoeg. Ook zien we het gingham printje veel voorbij komen dit seizoen.

Pink
Roze sneakers zijn het helemaal deze lente, de leukste sneakermodellen zijn dit seizoen in een roze jasje gestoken. Van zalmroze tot babyroze, go pink or go home!

A touch of metallic
Ben jij een waaghals? Dan passen metallic sneakers helemaal in jouw straatje thuis. Lekker opvallend! Vind je all silver shoes een beetje too much, kies dan voor sneakers met metallic details.

All white
Yes, de witte sneakers zijn nog steeds op en top trendy. Deze minimalistische schoenen matchen lekker makkelijk en staan gewoon super tof onder zo ongeveer iedere outfit.

Old school sneakers
Nike Cortez sneakers of de Classics van Reebok maken dit seizoen een comeback, lekker old school maar super trendy.

Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG