Dit 5-euro-accessoire maakt elke outfit instant cool

Door Nike Van den Buys | Trends | 11-01-17
Dit 5-euro-accessoire maakt elke outfit instant cool

Kousen worden steeds belangrijker. We droegen al een tijdje glitterkousen om onze outfit te pimpen, maar nu laten visnetkousen ons modehart sneller slaan. Voordat bloggers dit item oppikten, zag je visnetkousen vooral in het grunge en rock-'n-roll milieu. Nu geven ze een moderne en ietwat eigenwijze touch aan je outfit. Geen idee hoe je ze moet dragen? Wij helpen je op weg.

Visnetkousen of panty’s combineren

Het kan best tricky zijn om visnetpanty's te combineren. Ze kunnen namelijk snel ordinair ogen. Blijf daarom weg van alles wat te bloot is als je deze kousen draag. In combinatie met vrouwelijke, classy items of mooie basics werken visnetkousen wel goed. Hieronder vind je een aantal top combo's. 

1. De ladylike manier 

Visnetkousen kunnen ook erg elegant zijn. Je kunt deze panty's bijvoorbeeld dragen met hoge hakken en een ripped jeans. Kies daarbij voor een zijden blouse en een lange mantel. Zo krijgt je outfit iets extra's zonder dat die minder classy wordt. 

2. Stoer en urban

Mag het voor jou net wat stoerder? Dan draag je deze panty's gewoon met boots. Hierbij zijn een rokje en oversized sweater mooi. Vrouwelijk, maar toch niet te afgelikt. 

3. De bloggermanier 

Dit is de combinatie die je het meest op Instagram voorbij ziet komen, visgraatsokken in Vans of loafers. Super leuk met een croppend highwaisted spijkerbroek. Qua bovenstuk kun je alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een wollen sweater of een oversized blouse. Op die manier vindt zelfs je oma visgraatkousen leuk. Zeker weten!

Gerelateerde producten

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG