Dit wordt de nummer één trend dit festivalseizoen

Door Nike Van den Buys | Trends | 30-03-17
Deze lace-up trends zijn perfect voor het festivalseizoen

De zon schijnt weer volop en dat doet ons plots heel veel zin krijgen in de festivals van 2017. Kun jij niet wachten tot je weer kunt shaken op de weide van Lowlands, Pinkpop, Best Kept Secret of een ander leuk festival? Wij ook niet. Op de redactie hebben al enkele meiden hun festivaltickets in the pocket. Het aftellen is dus al begonnen en daarom zochten we online wat inspiratie voor een leuke festivaloutfit. Misschien een beetje vroeg, maar het kan in elk geval geen kwaad om alvast een beetje te dromen, toch? Wij snuffelden rond op de Instagramaccounts van buitenlandse festivals én zagen dat één van de festivaltrends er met kop en schouders bovenuit stak, namelijk de lace-up trend. Deze zomer scoor je dus op de weide met badpakken, tops of sweaters met vetersluiting. Aha! 

De hotste festivaloutfit? Dat is in 2017 heel makkelijk

Festivalmode gaat hand in hand met het gipsy stijltje. Boho festivaloutfits ogen chique en tegelijk heel relaxt en de lace-up trend past hier bij perfect bij. Tel daarbij op dat je er met deze trend ontiegelijk sexy uitziet en je weet wat je gaat dragen deze zomer. Dit zijn de leukste items met veters voor de festivalzomer uit. Don't get down but lace-up. 

Deze lace-up trends zijn perfect voor het festivalseizoen

Festivaloutfit met een badpak 

Body's zijn een grote modetrend in 2017. Maar op festival is het een stuk slimmer om voor een badpak te kiezen. Badpakken kun je namelijk makkelijk wassen en drogen op een festival. Een badpak kan ook handig zijn als je ergens in de buurt kunt zwemmen. Kies voor een badpak in combinatie met een hoge spijkershort of rokje. En eéntje met veters is deze zomer de beste keuze op de weide. 

Gerelateerde producten

Lace-up tops 

Vind je een badpak toch iets te bloot? Dan kun je ook voor een lace-up top gaan. Zo is een top met vetersluiting is iets minder bloot, maar nog steeds heel erg sexy. 

Gerelateerde producten

Het perfecte zomerjurkje 

Met een zomerjurk kun je eigenlijk nooit de plank misslaan. Ook in deze categorie zijn veterdetails populair deze zomer. Voor een festival zouden wij een maxi-jurk met vetersluiting kiezen en deze combineren met motorlaarsjes voor dames en een leuke hoed. 

Gerelateerde producten

Wanneer het kouder wordt

Jammer genoeg is het niet altijd even warm in de zomer. En wanneer je 's avonds aan de tent biertjes hijst, kan het ook flink afkoelen. Neem daarom altijd een sweater mee op festival. En wanneer je kiest voor ééntje met vetersluiting hoef je de lace-up trend niet aan je voorbij laten gaan 

Gerelateerde producten

   

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG