Een lange kerstjurk voor onvergetelijke feestdagen

Door Nike Van den Buys | Trends | 17-11-17
Kerstjurkjes om kerst 2017 onvergetelijk te maken

Het is half november en dan zijn wij bij Kleding.nl al helemaal in de kerstsfeer. De kerstmuziek schalt hier op de redactie al door de boxen. Kerstmuziek slecht voor je gezondheid? Daar geloven wij helemaal niets van. Hoe kan iets waar je zo vrolijk van wordt, nu slecht voor je zijn? Nee hoor, hier luisteren we gewoon lekker door. Speaking of kerst, de kerstcollecties staan ondertussen ook online. Weet jij al welke feest jurken en kerstjurken je dit jaar wil kopen? Ik wel, voor mij mag mijn kerstjurk dit jaar een beetje méér hebben. Ik dacht eraan om nu met kerst eens voor een lange kerstjurk te gaan. Zo een lange kerstjurk heeft een hoog glamourgehalte en heel erg vrouwelijk. Doe je mee? Bekijk hieronder lange kerstjurken waarmee je gegarandeerd een onvergetelijke kerst beleeft. Psst: kijk ook eens bij de black friday kleding. Wie weet vind je daar wel een lange kerstjurk mét korting

De lange kerstjurk met glitter 

Een lange kerstjurk met pailletten of met glitter schreeuwt helemaal 'kerst" uit. Wil jij de show stelen op het kerstfeest dit jaar? Dan is de combinatie van glitter en lang wat jij moet hebben. Combineer je lange kerstjurk met glitters met een clutch en pumps om het geheel af te werken. Vergeet niet, mooie sieraden maken het plaatje helemaal compleet! (of krijg je die misschien wel cadeau onder de kerstboom?)

Zwarte lange kerstjurk
Met zwart kun je nooit fout gaan. Een zwarte lange kerstjurk is dus een prima keuze. Fleur jouw lange kerstjurk op met feestelijke en kleurrijke accessoires. Denk bijvoorbeeld aan rode pumps, een zilverkleurige of goudkleurige clutch. 

Rode lange kerstjurk 

Rood is een prachtige kleur voor een kerstjurk. Stiekem staat deze kleur ook een beetje voor kerst. Ik bedoel, de kerstman draagt toch ook rood? Deze kleur blijft net zoals zwart altijd in het modebeeld, dus van een lange rode kerstjurk heb je jarenlang plezier. Ook na de feestdagen. 

       

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG