Flashback 2016, de meest gedragen modetrends

Door Suzanne Woesthuis | Trends | 03-01-17
Flashback 2016, de meest gedragen mode trends

Het jaar 2016, wat lijkt dat toch alweer lang geleden. We hebben dit jaar welgeteld 366 dagen mogen meemaken en dat was als je het ons vraagt: één groot feest! Zo kwam Justin Bieber langs in de AH en zag een groot deel van de mensen hem niet lopen omdat ze oh zo druk waren met de Pokémon hype. En alle anderen die hem gemist hebben waren hoogstwaarschijnlijk aan het Netflixen, aangezien dat vanaf 2016 ook offline kan. Allemaal gebeurtenissen waar we blij van worden, maar waar je ons als redactie van Kleding.nl nog gelukkiger mee weet te maken zijn de fashion trends van 2016. En dat waren er nogal wat.

Hemel op aarde 

Kleding, accessoires en make-up. Wat zouden wij vrouwen toch zonder moeten. Voor ons is het de hemel op aarde, waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Afgelopen jaar zijn we ook weer vertroeteld met een hoop mode trends waar wij hopeloos verliefd op werden. Welke trends dat waren, lees je hier!

Het witte muiltje

Een trend die niemand is ontgaan en die aan menig voeten gedragen is: de witte Adidas. Hoeveel exemplaren daar wel niet van verkocht zijn zal ons doen verbazen. Deze sneaker is wat ons betreft het nieuwe muiltje van Assepoester.

Nachtkleding haalt de dag

Hoe heerlijk is deze trend! Nightwear becomes daywear. Dat was toch ieders wens, dat je jouw bed kunt uitrollen in je pyjama en hups je outfit is al compleet. Een droom die werkelijkheid is geworden. 

'70's come back

De flared jeans doet wonderen. De flared pijp laat je langer en slanker lijken en geeft je ook nog eens een tintje mee uit de jaren '70. De must-have van 2016 en ook zeker nog voor 2017!

De lingerie koningin

De bralette, wat een uitvinding is dat zeg! Die bh's laten je vrouwelijk, sexy en elegant voelen, maar tegelijkertijd weet deze BH de comfort ook nog eens naar een zeer hoog niveau te tillen. Nog niet in het bezit? Schaf er dan zeker eentje aan.

Man in pak? Nee, vrouw in pak

Niet voor iedere vrouw was deze trend vanzelfsprekend in het vorige jaar, maar wij als fashion fanatiekelingen konden ons geen betere trend wensen. Je trekt het pakje aan, een paar gympen of hakken eronder en voilá je bent klaar om te gaan.

De ketting van goud

Niet iedereen had het zo op deze accessoire van 2016 en ik snap dat vele fashion liefhebbers deze trend overslaan (ik eerlijk gezegd liever ook), maar diegene die het item dragen en dan op de juiste manier, die kunnen dit sieraad zeker rocken.

Wat waren jouw lievelingstrends van 2016?

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG