Gingham Goals 2017

Door Nike Van den Buys | Trends | 24-03-17
Zo doe je ginham zonder op een picknickkleed te lijken

De gingham- of vichy print helemaal terug van weggeweest. De grootste fan van dit ruitjespatroon is ongetwijfeld Brigit Bardot. Wist je dat zij zelfs een gingham-jurk op haar trouwerij droeg? In haar jonge jaren zag je haar regelmatig met badpakken, bikini’s en rokken in dit schattige printje. Deze zomer is Brigitte’s favoriete ruitjesdessin terug. Maar hoe draag je gingham zonder op een picknickkleed te lijken? Wij weten raad.

De gingham-print combineren

De gingham-print combineren kan tricky zijn. Zo kan deze ruitjesprint makkelijk plomp overkomen. Zeker wanneer je voor de variant met grote ruitjes gaat, is het oppassen geblazen. Persoonlijk zou ik in dit geval altijd voor een vrouwelijke model kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een midi-rok met grote ruiten of een schattige playsuit. De variant met kleinere ruitjes is veel makkelijker te combineren. Wil je helemaal op safe spelen? Hou dan rest van je outfit simpel. Met een combinatie van zwarte en witte basics kan het bijna niet fout gaan.

Ginham jurken

Zomerjurken met ruitjes zijn een must-have deze zomer. Gingham jurken kun je casual dragen met een jack en cowboy boots. Wil je deze jurk voor een feestje aandoen? Combineer jouw geprinte jurk dan met hoge hakken en een clutch. 

De gingham-print combineren met denim

Gingham is een erg vrouwelijke en elegante print. Wil je dit ruitjespatroon toch casual dragen? Combineer deze ruit dan met denim. 

De ginham-print combineren

Welke jacks draag je bij deze ruit? 

Bij de vichy-print kun je niet alle soorten jacks dragen. Korte jasjes in denim of leer zijn het mooist in combinatie met deze print. Wil je deze print naar kantoor aan? Kies dan bijvoorbeeld voor een geruite broek met een basic shirt en blazer. Heel erg classy. 

Meer zomerjurken kun je hier shoppen. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG