4x vette heren outfits met de Balenciaga Triple S

Door Nike Van den Buys | Trends | 06-07-18
Balenciaga Triple S Türkiye

Balenciaga heren sneakers zijn de trend van het seizoen. Vooral de Balenciaga Triple S zijn de must have onder de sneakers. Deze dad sneakers zie je echt overal. Niet goedkoop en toch waren ze in een mum van tijd uitverkocht. Nu kun je ze gelukkig opnieuw kopen. Maar hoe combineer je de Balenciaga Triple S? Ontdek hieronder 4 outfits voor heren en laat je inspireren. 

Outfit 1: een pantalon & een hoodie 

De Balenciaga sneakers zijn orthopodisch, maar ook wel sportief te noemen. Daarom kun je deze makkelijk met sportieve items combineren. Een hoodie, bijvoorbeeld. Wil je niet all the way sporty gaan? Combineer je hoodie dan met een pantalon. En dat ziet er zo uit. 

Packing my bags again. Next stop, London????

A post shared by JULIAN HERNANDEZ (@mrjulls) on

Outfit 2: een trainingspak 

All the way sporty kan natuurlijk ook. Mr Julls combineert de trainingsbroek met een kimono, maar een gewone trainingsvest werkt even goed. 

Kimono day ⛩ #ootd #swipe

A post shared by JULIAN HERNANDEZ (@mrjulls) on

Outfit 3: een pak 
Tegenwoordig hoef je een pak niet meer met geklede schoenen te combineren. Sneakers kunnen evenzeer. Draag dus gerust jouw Balenciaga's met een pak. Een shirt in de plaats van een hemd maakt het geheel wat speelser. 

이태원 데이트 코스 추천해주세요! #이태원

A post shared by @ jjun._.ni on

Outfit 4: jeans + lange jas 

Een jeans en sneakers is een gouden combinatie. Dit jaar is een zwarte jeans een uitstekende keuze. Combineer deze outfit met een langere jas in de zomer. Hieronder zie je één met print, maar een simpele trenchcoat werkt ook. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG