Vijf laarzen trends waar ik helemaal gek op ben

Door Ecem Doğan | Trends | Ads Disclosure | 12-12-18
Laarzen winter 2018

Boots, boots, boots - laarzen zijn zowat de enige reden waarom ik blij ben dat het winter wordt. Ik vind dames laarzen het leukste om te draag. Daarenboven zijn laarzen voor mij ook het mooist. Zoveel trends, zoveel mogelijkheden, zo fijn dat het laarzenseizoen weer is begonnen. Zeker wanneer je de trends voor de winter 2018 bekijkt. Met panter laarsjes, dames cowboy laarzen, wijde knielaarzen en sock boots wordt alle aandacht dit najaar op je voeten gevestigd. 

Winter laarzen dames 2018

  1. Cowboy laarzen dames
  2. Panter laarsjes + slangenprint
  3. Sock Boots
  4. Zwarte knielaarzen + slouchy boots 
  5. Witte enkellaarzen
Støveltrender for 2019

1. Cowboy laarzen dames

Dit jaar mag jij je inner cowboy naar boven halen met de western trend. Vooral cowboy laarzen voor dames zijn enorm populair dit seizoen. Denk bijvoorbeeld aan enkellaarsjes met gespen, de zogenaamde buckle boots en bruine laarzen met hak. Die kun je beiden op verschillende manieren dragen. Je kunt je cowboy laarzen bijvoorbeeld dragen onder een jurk of met een skinny jeans en een blazer. Lange cowboy laarzen vind ik persoonlijk het mooist in combinatie met een rok of korte jurk. Op die manier creëer je contrast tussen het stoere van de laars en de vrouwelijkheid van de jurk of rok. Dit zijn mijn favoriete dames cowboy laarzen om te kopen voor de winter 2018:  

 

2. Panter laarsjes + slangenleer

Haal het beest in jezelf naar boven met panter laarsjes. Die zijn helemaal van nu en je wordt helemaal vrolijk van de print. De panterprint is bovendien heel wat makkelijker te combineren dan je denkt. Met een spijkerbroek en mooie wollen trui zit je gebeiteld voor het nieuwe seizoen. Zijn panter laarsjes niet helemaal je ding, maar ben je wel fan van de animal print? Dan kun je ook voor enkellaarsjes in slangenleer kiezen. Die zijn dit seizoen eveneens enorm populair. 

 

3. Sock boots 

De sock boot trend was vorige winter al alomtegenwoordig, maar deze laarzen trend gaat voorlopig nergens heen. Sock boots passen je niet alleen als gegoten, je kunt deze laarsjes ook makkelijk met de rest van je winter garderobe combineren. Vooral zwarte sock boots zijn goed voor elke dag. 

4. Zwarte knielaarzen + de slouchy boot trend

Ben je op zoek naar een warm paar laarzen die je makkelijk kunt combineren? Dan moet jij zwarte knielaarzen hebben. Of je nu gaat voor een jurk, broek of rok: zwarte knielaarzen geven je outfit extra power. Dit seizoen zijn wijde knielaarzen populair, denk aan een mix tussen een kaplaars en een gewone hoge laars. Zulke slouchy boots draag je bijvoorbeeld met een jurkje of skinny jeans. 

Støveltrender for 2019

Witte enkellaarzen

Met deze trend stap je recht terug in de jaren '80, al hebben witte enkellaarzen hun trashy imago achter zich gelaten. Anno 2018 combineer je witte enkellaarzen in een all white outfit of draag je ze casual chique met een jeansbroek en geruite blazers. Vind hieronder jouw favoriete paar. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG