Modekleuren voor 2019

Door Demi van der Spek | Trends | Ads Disclosure | 07-01-19
Modekleuren voor 2019

Een nieuw jaar betekent een nieuw kleurenpalet

De donkere dagen zijn over wanneer de maand december voorbij is. Wanneer januari aanbreekt, krijgen we allemaal last van, hoe zal ik het noemen, voorjaarskriebels. Persoonlijk denk ik al aan de zomervakantie en de fijne lange zomer-avondjes. Dat kan voor mij niet snel genoeg gaan! Verder gaat de kerstboom met een snelle vaart de deur uit en maakt die plaats voor een mooie bos tulpen of hyacinten. Zo ook willen wij allemaal wel een nieuwe wardrobe. Or is it just me? De kleur, wat geen kleur is, zwart blijft dan ook bij velen een favoriet. Toch is het zeker wel van 2019 om wat kleur toe te voegen. De modecollecties van 2019 zijn dan ook namelijk met de kleuren: botergeel, poeder blauw, salie groen, oat, olijfgroen, chocolade bruin, kastanje rood en egyptisch blauw. Dare to wear. Koop een mooie dames jas, dames broek of een schoudertas in één van deze kleuren. 

Benieuwd naar hoe dat er uit ziet? Lees snel verder!

Modekleuren voor 2019

Nude of Oats?

Afgelopen jaar zagen wij al aardig wat aarde tinten en nude tinten voorbij komen. Dit jaar maken wij kennis met de kleur oat. Een kleur die zich bevindt tussen het wit en beige. Dus niet alleen oats in jouw nieuwe dieet maar ook te vinden in jouw garderobe! 

Modekleuren voor 2019

Chocolade bruin maar dan kleding

Yes! Deze prachtige donkere kleur doet je niet alleen denken aan het lekkerste wat er bestaat maar straalt enorm veel warmte uit! Ook een ideale kleur om te combineren met lichtere tinten zoals de kleur oats. Say yes to chocolate in your closet.

Modekleuren voor 2019

Blauw maar dan Egyptisch blauw

Deze trend vind ik dus helemaal te gek! De jeans trend heeft ook zeker een grote impact gehad op iedereen die dan ook geeft om fashion. Vandaar dat deze kleur blauw waarschijnlijk een groot succes zal zijn. Prada was de eerste die Egyptisch blauw in grote hoeveelheden toevoegde aan zijn nieuwe collectie. 

Modekleuren voor 2019

Salie groen en olijf groen

Dit jaar zien we twee soorten groen voorbij komen. Salie groen en olijf groen. Een fijne kleur om mee te combineren. Bijvoorbeeld met wat aardse of lichtere kleuren zoals botergeel om het fris te houden. Groen kan geen grote stap zijn, dus gewoon doen! 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG