Nieuwe sieradentrends die we nu willen

Door Gal Dagan | Trends | 25-09-18
Nieuwe sieradentrends die we nu willen

Nieuw seizoen, nieuwe sieraden, nieuwe trends- nieuwe sieraden trends. Langzaam worden de dagen weer korter (jammer genoeg) en de koude temperaturen doen ons geloven dat de zomer voorbij is.  Dat is echter geen reden om te treuren. De nieuwe collecties zijn er en voor je het weet is het alweer kerst. Met het nieuwe modeseizoen aan de horizon, vonden we het tijd om de nieuwe sieradentrends op te sommen. Want met de opwindingen voor de nieuwe modecollecties, vergeten we ons soms te concentreren op de kleine dingen. Sieraden kunnen immers je outfit maken of kraken. 

Onze favoriete sieradentrends voor de herfst/winter 2018-2019

1. Pendant kettingen

Pendant kettingen en hangertjes zijn dé minimalistische sieradentrend voor het najaar. Vooral medaillons zie je overal dit najaar. Deze trend kun je simpel houden en kiezen voor één ketting. Maar nog meer on-trend is het om meerdere kettingen van verschillende lengtes bij elkaar te dragen. Deze sieraden kun je elke dag dragen, want ze passen bij elke stijl en outfit. Handig. 

Nieuwe sieradentrends die we nu willen

2. Gouden creolen

Gouden sieraden zijn the way to go voor de herfst 2018. Kies dus eveneens voor gouden oorbellen. De trend zijn creolen. Dat kunnen zowel kleine ringetjes zijn als grote statement gipsy oorbellen. Wij selecteerden hieronder onze seizoensfavorieten. 

3. Broches 

Wanneer je bij het sieradendoosje van je oma kan, heb je geluk dit seizoen. We zien namelijk broches in alle vormen en maten in de sieradencollecties voor de herfst. Pin ze vast op je favoriet jurk, baret of sjaal om je outfit bijzonder te maken. 

Liefs GalGal Dagan
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG